Jūtūberis Armis metas nosodīt vairākus pašmāju influencerus (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jūtuberis un influenceris, par interneta huligānu dēvētais Armands Jaunzems jeb Armis apsūdz vairākus pašmāju influencerus negodprātībā.

Jaunzems 27. maija vakarā vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījies pārdomās par Latvijas influenceru darbību. "Man ir ienākusi informācija, ka daudzi jūs, influenceri, satura veidotāji esat pilnīgi p*****i, jo jūs prasāt pārāk maz naudas piedāvājumiem! Savukārt tādiem kā es, kuri prasa adekvātu summu, mums atsaka," sāpi iezīmē Armands.

Viņš novērojis, ka Latvijā ir daudz influenceru, kuru "Instagram" profils pārsvarā sastāv no reklāmām, un to kvalitāte līdz ar to, viņa skatījumā, ir zemāka. "Šis attiecas uz visiem tiem, kas sadarbības izpilda kā tādu mēslu. Tev varbūt samaksā daudz, to jau mēs nezinām, cik kuram līdz galam maksā, bet tas, kā jūs viņas uztaisāt un kādā stilā publicējat, vemt gribas!" - noskaities ir viņš.

"Tāpēc mēs arī besījam visiem sekotājiem Latvijā, jo mēs nemākam uzvesties," secina Jaunzems.

Tāpat viņš sociālajos tīklos ievietojis sarakstu ar cilvēkiem, kuri, viņaprāt, "bojā šo [influenceru] vidi Latvijā".

Sarakstā ir vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki, piemēram, aktieri, pasākumu vadītāji, TV šovu zvaigznes, kā arī jauniešu vidū iecienīti jūtūberi. 

"Vai nu sadarbības izpilda nekvalitatīvi, nepievērš lieku uzmanību, lai tās būtu radošas, prasa par maz naudas, vai arī liek tās jūrām, jūrām..." - par saraksta saturu izsakās Jaunzems.

Vaicāts, kāpēc viņš izvēlējies publicēt šo sarakstu, Jaunzems saka: "Iedomājies, mums visiem ir labs baseins, kurā mēs tusējam, atpūšamies, katrs strādājam, snorkelējam, kādreiz to ūdeni arī padzeramais... ja ir cilvēki, kas viņā m** visu laiku..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armis (@armis.dzei) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Armis (@armis.dzei) on

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu