Jānis Timma viesojies Latvijā bez Sedokovas (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Timma
Jānis Timma Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Jānis Timma pērn aizgāja no ģimenes un sāka attiecības ar Krievijā populāro dziedātāju Annu Sedokovu, abiem dzīvojot Maskavā. Nu, kā noprotams pēc viņa bijušās sievas Sanas bildēm, viņš bijis Latvijā. 

Lai gan šķiršanās procesā Sana veltīja Jānim vairākas kritiskas replikas, nu noprotams, ka bijušie dzīvesbiedri satiek. 

Sana vietnes "Instagram" īsajos video stāstiņos dalījās ar mīļām viņas dēla Kristiana un Jāņa Timmas kopīgajām fotogrāfijām. Viņa atzīmē, ka basketbolists ar dēlu cenšas pavadīt iespējami daudz laika kopā, kā arī palīdz finansiāli. 
 

Foto: Скриншот с Instagram

Vaicāta, vai Jānis šobrīd ir ar viņiem, Sana atbildes vietā publiskoja abu fotogrāfiju. 
 

Foto: Скриншот с Instagram

Arī pats sportists publiskoja vairākus kadrus no Latvijas un, kā noprotams, dzimtenē ieradies ar savu suni, amerikāņu buldogu Mambu. Viņš Latvijā gan mētāja bumbu grozā, gan dalījās ar kadriem no pludmales, kā arī parādīja, ka pavada laiku ar savu dēliņu.

Foto: Instagram/ janis.timma

Lai gan viņš pēdējā laikā ir pazudis no Sedokovas kadriem, viņš savai mīļotajai vēl nupat pasniedza dāvanu vairāku simtu eiro vērtībā. 

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja pērnā gada septembrī sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma, liekot noprast, ka runa ir tieši par Sedokovu. 

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu