Jūtūberim Armim nepatikšanas: "Latvijas dzelzceļš" pret viņu vērsīsies policijā (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Jūtuberis un influenceris, par interneta huligānu sauktais Armands Jaunzems jeb Armis vēl nesen izraisīja lielu ažiotāžu, apsūdzot vairākus pašmāju influencerus negodprātībā. Taču nu viņa izgājieni izpelnījušies "Latvijas dzelzceļa" uzmanību. 

Sociālajos tīklos pēdējās dienās ar viņu tika publicēti vairāki video, no kuriem vienā viņš iemūžināts izpildot visai ekstrēmas darbības pie vilciena. 

Uzņemtajos kadros Armis skrien līdzi vilcienam, uzrāpjas uz tā, nobrauc vairākus metrus un tad nolec no vagona nost.

Šāda rīcība sadusmojusi uzņēmumu "Latvijas dzelzceļš", sociālajos tīklos pārpublicējot video un vēstot: "Saprotam, ka šobrīd dažiem influenceriem ir grūti laiki, tāpēc visādos veidos ir jāpiesaista uzmanība, bet, Armand, ja turpināsi šādas izklaides, tad samaksa par "influencēšanu" (par kuru nesen biji sašutis) vairs nebūs aktuāla, jo sekas šādām izklaidēm var būt nāvējošas!"

Portālam "Apollo" uzņēmuma pārstāve Ella Pētermane norādīja, ka influenceriem ir plašs sekotāju loks, īpaši bērni un jaunieši, kuri ietekmējas no viņu radīta satura, tostarp veicot līdzīgas aktivitātes.

"VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) kā dzelzceļa infrastruktūras uzturētājai ir tiesības izmantot publiski pieejamo video, lai vērstos Valsts policijā pret konkrēto personu, ja tā ir identificējama, un šādos gadījumos personu var saukt pie administratīvās atbildības.

LDz vērsīsies Valsts policijā pret video redzamo personu.

LDz turpinās rūpīgi sekot līdzi tam, vai publiskā telpā neparādās līdzīgi video," portālam norādīja Pētermane. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu