Izsludināta pieteikšanās šovam, kurā dalībniekiem tiks veiktas plastiskās operācijas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jau rudenī kanālā TV3 pie skatītājiem nonāks vērienīgs ekstrēmo pārvērtību šovs – “Operācija: Jauna Dzīve”, kur sešām drosmīgām personībām tiks īstenotas pārvērtības, pilnībā uzlabojot dalībnieku ārējo izskatu, lai sāktu jaunu dzīvi.

Raidījumā aicina piedalīties gan sievietes, gan vīriešus, kuriem tiks pilnībā uzlabots ārējais izskats, veicot visas nepieciešamās plastiskās operācijas, kā arī sniedzot zobārstniecības pakalpojumus, sākot no implantoloģijas, protezēšanas, līdz pat pilnīgai jauna smaida iegūšanai. Pārvērtības veiks plastiskās ķirurģijas speciālisti Eduards Jurševičs, Vadims Kļimecs, Tatjana Bogdanova un zobārstniecības eksperts Raivis Sietnieks.

Raidījuma producente un režisore Aija Strazdiņa aicina interesentus nekavēties ar izvēli un pieteikties dalībai raidījumā: “Fiziskās nepilnības, kuras paši sevī saskatām vai uz kurām kāds mums ir norādījis, rada mazvērtības kompleksus un mazina ticību saviem spēkiem. Gan psihologi, gan mediķi, kas neaprobežojas ar enciklopēdiskām zināšanām vien, uzsver, ka liela daļa psiholoģisku un fizoloģisku problēmu rodas no nepārliecinošas atbildes, ko sniedzam paši sev uz jautājumu: "Vai mani mīl? Vai esmu mīlestības cienīgs?"

"Tāpēc iespēja koriģēt fiziskās nepilnības ne tikai garantē, ka jau pavisam drīz, kad lūkosieties spogulī, jums pretī vērsies cilvēks, kādu sen tur esat vēlējušies ieraudzīt, – tas ir arī fantastisks pozitīvās enerģijas, motivācijas un veiksmes lādiņš jūsu sapņu piepildījumam un jaunas dzīves sākumam!” aicina Strazdiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu