Foto ⟩ Seriāla "Lielie muļķi" aktieri līksmo pirmajā ballītē pēc ārkārtējās situācijas beigām (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Trešdien, 10. jūnijā, iecienītā Rīgas satikšanās vietā risinājās seriāla "Lielie muļķi" otrās sezonas atklāšanas ballīte.

Seriāla “Lielie muļķi” otrajā sezonā Latvijas iedzīvotāji ne tikai uzzinās, kā klājas ciema vadošajam trio, bet arī plašāk iepazīs ciema mūžseno konkurentu – Mazo Muļķu ciema – spilgtākos pārstāvjus.

Mazo Muļķu mērs Madis Mednis mats matā atgādina Andri Freidenfeldu, un viņa meita Elīna – populāro jūtūberi Beāti Bērziņu, kas saviem sekotājiem vairāk pazīstama kā Beta Beidz.

Elīna ir barvede savai draudzeņu trijotnei – špidrilkai Anjai, kuru varētu sajaukt ar provokatīvi skandalozo "Instagram" influenceri Janu Bruku (Yana Bruk), un Ļenkai, kuru nevarētu atšķirt no Elīnas Pakalnes – daļas no Latvijas slavenākā Tik Tok konta “Latvian Sisters” ar 1,5 miljoniem sekotāju un vairāk nekā 42 miljoniem sarkano sirsniņu jeb “patīk” atzīmju.

Protams, vadošā ciemata trijotne arī nekur peļņā nav aizbraukusi, visi ir tepat. Mīlā vīlies Garais (Kristaps Strūbergs no “Singapūras Satīna”), dzejnieks Rainītis (Edgars Bāliņš no “Singapūras Satīna” un komiķu aprindām) un seksīgais Egīls (aktieris Pauls Iklāvs) katrs cīnās ar saviem dēmoniem. Mēra krēslā joprojām ir Alnis (šovmens Roberts Gobziņš) ar savu palīdzi un tenku eksperti Jolandu (komiķe Jolanda Suvorova) pie sāniem. Protams, neiztikt bez pasaules un savas dzīves glābējas Keitijas (Elīna Bojarkina no Leļļu teātra), kā arī satiksim Laimu (aktrise Aminata Grieta Diarra).

“Lielie muļķi” uzņemti mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar "Helio Media" seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

Seriāla “Lielie muļķi” otrā sezona atgriezīsies tūlīt pēc nolīgošanas – Jāņu rītā, 24. jūnijā. 

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu