Influencere un apģērbu veikala saimniece Didrihsone skaidro piedalīšanos "Stilistu kaujās" (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

"Instagram" slavenība un apģērbu veikala vadītāja Elīna Didrihsone nule piedalījusies TV3 šovā "Stilistu kaujas". Viņas dalību šovā metušies komentēt skatītāji, un nu viņa atbildējusi komentētājiem. 

""Facebook" ir pilns, cilvēki runā, komentē... Ko tur īsti komentēt, spriedelēt?" - neizpratnē par sacelto ažiotāžu vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos izsakās Didrihsone.

Viņa turpina: "Mūs uzaicināja piedalīties "Stilistu kaujās". Wow, forša iespēja! Iepazinos ar foršiem cilvēkiem, dienu pavadīju ļoti forši, raidījumu vakar noskatījos, man ļoti patika, trīs dažādi stilisti, katram sava garša, sava pieeja.

Šovs jau nebija par mani, bet par stilistiem, tās ir stilistu kaujas!

Es tikai tur biju cilvēks, kuru saģērba," runas atspēko efektīgā būtne.

"Mums ar vīru sakrita tas lēmums, mums vislabāk patika trešais [dizaineres Daces Krieviņas-Bahmanes radītais stils], es jau uzreiz redzēju, ka Naurim patīk. Tas bija noteikti pa manai gaumei. Tas jau ir normāli, ka šovā kāds uzvar, vai ka tu izsaki viedokli par katru iznācienu.

Neviens netika izbrāķēts!

Naurim bija jāizvēlas, kurš tērps viņam vislabāk iekrita sirsniņā. Es zināju uzreiz, ka būs pāris lietas, kas Naurim čista nepatīk, bet es zinu, ka tas ir modē, tas ir trendā, stilisti to zina, jo es personīgi baigi nesekoju līdzi modei. Ir vienkārši lietas, kas ir modē, un kuras es zinu, ka nekad neuzvilkšu. Man ir vienalga, ka viņas ir modē, bet tāpēc ir stilisti – tā ir cita profesija. Man ļoti patika šī pieredze, ar katru no viņiem iepazīties un es varu pateikt tikai labākos vārdus," secina viņa.

Tāpat Elīna atzina, ka savā ikdienas stilā neko netaisās mainīt. 

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu