Bēdīgi slavenā aktiera Jefremova meita par traģisko avāriju (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmumi no video/Instagram/"Apollo" kolāža

Traģisko avāriju izraisījušā krievu aktiera Jefremova meita Anna Marija pārtrauc klusumu, dalās pārdomās par tēva likumpārkāpumiem un izsaka līdzjūtību cietušajiem preses izdevumā "Wondermagazine", vēstī portāls "Meduza".

Viņa atklāja, ka mēģinājusi sazināties ar avārijā mirušā Sergeja Zaharova ģimeni, taču nesekmīgi, tāpēc viņa izsaka līdzjūtību ģimenei šajā intervijā.

"Vitālij, Irina, Alla Narimanovna un pārējie Sergejam tuvie cilvēki! Es no savas puses izsaku līdzjūtību un atvainošanos. Man ir ļoti grūti atrast pareizos vārdus, jo nav frāžu, kas varētu jums palīdzēt atgūt Sergeju. Bet es ceru, ka laiks dziedēs jūsu ciešanas," līdzjūtību bojāgājušā Sergeja ģimenei iesāk aktiera meita.

"Es ceru, ka jums sirdī paliks tikai labas atmiņas un mīlestība pret Sergeju. Es neesmu reliģiozs cilvēks un pat aktīvi sludinu, ka reliģija nodara kaitējumu sabiedrībai. Bet, uzzinot par šausminošo traģēdiju, es pareizticīgo baznīcā aizdedzināju svecīti, jo, cik man zināms, Sergejs bija pareizticīgs cilvēks, un es gribēju pagodināt viņa piemiņu tādā veidā.

Es jums neatvainojos par sava tēva rīcību. Tas ir jūsu pašu ziņā. Bet es jums izsaku empātiju un visdziļāko līdzjūtību. Jūs šajās ciešanās neesat vieni."

Anna Marija uzsvēra, ka negrasās klusēt, viņa vēlas pateikt savu nostāju par notikušo.

"Es gribu atgriezties mājās, kur mans tēvs nevienu nenogalināja, kur es mierīgi "blogoju" un studēju. Bet es vairs neesmu savās mājās un nebūšu," pauda jaunā sieviete.

Aktiera izraisītā traģiskā auto sadursme notika 8. jūnija vakarā, kad viņš ar automašīnu "Jeep Grand Cherokee" iebrauca pretējā joslā un ietriecās vieglajā furgonā "Lada", saduroties ar vēl vairākām automašīnām.

Sākotnēji pret Jefremovu, kurš aizturēšanas brīdī bija acīm redzamā reibumā, tika ierosināta lieta par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpšanu, bet vēlāk - par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kas izdarīts reibuma stāvoklī un novedis pie kādas personas nāves. Par to draud brīvības atņemšana no pieciem līdz divpadsmit gadiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu