"X Faktora" kolorītā latgaliete Margarita palikusi bez 1000 eiro (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Margarita Kolosova
Margarita Kolosova Foto: TV3 publicitātes

Šovā "X Faktors" iepazītā latgaliete Margarita Kolosova 11. jūnijā sociālajos tīklos cēla trauksmi par pazaudētiem 1000 eiro. Nu viņa skaidro, kas noticis. 

"Apsveicu to, kurš šodien Rēzeknē tika pie 1000 eiro. Bet ir viens bet. Mēs to nopelnījām ar grūtu darbu. Tā bija domāta gan mācībām, gan ģimenei," vietnē "Facebook" rakstīja Margarita.

Sarunā ar žurnālu "Privātā Dzīve" viņa skaidro, ka dzīvesbiedrs Vilis devās uz Rēzekni pārdot traktoru, ieguva 1000 eiro, taču mājupceļā atskārtis, ka nauda pazudusi. 

Abi ar vīru pārmeklējuši mašīnu, kā arī izbraukājuši visas vietas, kur viņš todien uzturējies. Neraugoties uz to, Margarita ir apņēmības pilna naudu atgūt: "Joprojām nevaram saprast – naudu nejauši pazaudējām vai tā tika nozagta. Brauksim uz policiju, rakstīsim iesniegumu."

Margarita aicina atsaukties to, kuram izdevies naudiņu atrast, jo, kā atzīst pati, rīkotos tāpat. 

Kā zināms, Margarita plašāku atpazīstamību ieguva šova "X Faktors" pirmajā sezonā. Lai arī Margarita "krēslu izaicinājumā" neiekļuva starp 12 fināla dalībniekiem, viņa no žūrijas saņēma trīs "jā". Tas tika pamanīts arī Margaritas dzimtajā pusē, par ko piecu bērnu māmiņa saņēma goda rakstu par Latgales popularizēšanu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu