Pirmais ieskats "Lielo Muļķu" jaunajā sezonā: piedalās Fredis, Beta Beidz un skandalozā Jana Bruka (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pie skatītājiem nonācis seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas kaceklis, pēc kura nojaušams, ka gaidāmi spraigi notikumi.

Lielo Muļķu ciemā notikumi nebeidz uzņemt apgriezienus. Personiskie pārdzīvojumi, zaudētas mājas, mīlas mokas un bezgalīgas cerības uz iespēju tikt saprastiem mūsu labi zināmos seriāla varoņus mudina uz neiedomājamo. 

Kad Lielo Muļķu dzīvēs patiesi aktīvi iejaucas Mazo Muļķu meitenes – Elīna, Anna un Lienīte, tad atpakaļceļa vairs nav. Cīņa starp abiem ciemiem kļūst arvien nopietnāka, un iesaistīti tiek visi.

Garais, Rainītis un Egīls Lielo Muļķu vārdā cīnīsies līdz galam – par spīti kārdinājumiem, kautiņiem, milzu naudai un varas spēlēm. Vai viņi uzvarēs?

Jau ziņots, ka jaunajā sezonā Lielo Muļķu pamatsastāvam – mēram Alnim Muļķim (Roberts Gobziņš), Garajam (Kristaps Strūbergs), Egīlam (Pauls Iklāvs), Rainītim (Edgars Bāliņš), Keitijai (Elīna Bojarkina) un Jolandai (Jolanda Suvorova) – pievienosies Mazie Muļķi – mērs Madis Mednis (Andris Freidenfelds), Elīna (Beāte Bērziņa jeb Beta Beidz), Anja (Jana Bruka jeb Yana Bruk) un Ļenka (Elīna Pakalne – puse no “Latvian Sisters”).

Seriāla jaunā sezona pie skatītājiem nonāks 24. jūnijā. 

“Lielie Muļķi” uzņemti mokumentālajā (mocumentary) jeb dokumentālās satīras formātā. Sadarbībā ar Helio Media seriālu veido jaunie režisori Kristians Alhimionoks un Alberts Viegliņš, savukārt scenāriju veidojusi dramaturģe un rakstniece Rasa Bugavičute-Pēce.

Foto: seriāla otrās sezonas atklāšanas ballīte

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu