Foto ⟩ Ļaudis steidz pieteikties šovam, kurā tiks veiktas plastiskās operācijas (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sestdien, 4. jūlijā, Rīgā notika ekstrēmo pārvērtību šova “Operācija: jauna dzīve” atlase, kurā žūriju steidza pārliecināt ne viena vien dāma un pat kungi. Aplūko foto!

Raidījumā tika aicināti piedalīties drosminieki, kuriem tiks pilnībā uzlabots ārējais izskats, veicot visas nepieciešamās plastiskās operācijas, kā arī sniedzot zobārstniecības pakalpojumus: no implantoloģijas, protezēšanas, līdz pat pilnīgai jauna smaida iegūšanai.

Kā vēsta raidījuma veidotāji, jūnijā izsludinātajā pieteikšanās posmā pieteicās vairāk nekā 1300 pretendentu, starp kuriem 88% bija sievietes.

“Skaistums ir nedefinējams jēdziens, tādēļ žūrijas uzdevums nekādā ziņa ziņā nebija uzmeklēt nesimpātiskākos cilvēkus, lai padarītu viņus skaistus pēc vispārpieņemtiem standartiem. Bet gan, ņemot vērā medicīnas iespējas un profesionāļu redzējumu, no kandidātiem izvēlēties tos pretendentus, kuri visvairāk atbilst šova nosaukuma otrajai daļai, proti, kuriem operācijas un pārējo, tai skaitā psiholoģisko, konsultāciju un šovā iekļauto aktivitāšu kopums var likt pamatus jaunai dzīvei,” par atlases kritējiem dalās šova producente Aija Strazdiņa.

Atlasē, kas norisinājās dzīvē, nokļuva vien 50 dalībnieki, kuri tika aicināti sagatavot divu līdz trīs minūšu garu priekšnesumu brīvā formātā, kas pārliecinātu, kādēļ tieši viņš ir pelnījis piepildīt savu sapni par jaunu dzīvi.

Žūrijas sastāvā bija plastiskās ķirurģijas speciālists Vadims Kļimecs (“Lipex”), zobārstniecības eksperts Raivis Sietnieks (“Confidential”), psiholoģe Inga Bērziņa un fitnesa trenere Zanda Zariņa-Rešetina.

Pārvērtības veiks plastiskās ķirurģijas speciālisti Eduards Jurševičs, Vadims Kļimecs, Tatjana Bogdanova un zobārstniecības eksperts Raivis Sietnieks.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu