Vai tu vēlētos būt kopā ar tādu cilvēku kā tu pats?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Touns" mūziķi Kārlis “Šīns” Pūle un Jānis Klāsons apsprieda visas albuma "Fragmenti" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Jaunās pašmāju rokgrupas "Touns" debijas albumā iekļauti seši skaņdarbi, kas stāsta par dažādām, bet diezgan pazīstamām situācijām cilvēku ikdienas dzīvē un attiecībās.

"Katrs no mums dzīvē ir saskāries ar konflikta, prieka, pacilātības vai pārdomu pilnām situācijām, reizēm pat saistībā ar kādu sev tuvu vai pat ne tik tuvu cilvēku. Šajā albumā ar dziesmu palīdzību mēs centāmies atainot dažādas pieredzētas situācijas no dzīves – jeb fragmentus,” skaidro grupas dalībnieks Kārlis “Šīns” Pūle.

Dziesmu skanējumā var dzirdēt skaļas ģitāras, spēcīgas bungas, elektroniskās mūzikas elementus, kā arī dažādas citas skaņas - interesantu skaņu paleti katrai dziesmai. 

Grupa "Touns" sāka savu darbību 2018. gada vasaras izskaņā un pēdējo pusotru gadu ir aktīvi koncertējusi gan Rīgā, gan ārpus tās. Albums tapis pusotra gada garumā sadarbībā ar Kārli Šteinmani (KS Records – Unity Audio).

Grupa "Touns" ir Kārlis “Šīns” Pūle, Jānis Klāsons, Elvis Kuliševs un Zigmārs Valters.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Krista Garanča, Mārtiņš Otto un Viktors Devjatovs.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu