Sedokova atklāj detaļas par saņemto bildinājumu (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Nupat tapa zināms, ka latviešu basketbolists Jānis Timma ASV bildinājis savu mīļoto sievieti, Krievijas popmūzikas zvaigzni Annu Sedokovu. Tagad Sedokova metas saviem faniem pastāstīt par abu īpašo brīdi. 

Viņa publiskoja video no brauciena ar jahtu, uz kuras notika bildinājums. Klāt mūziķe pievienoja stāstu un pārdomas par abu nākotni. 

"Mēs nolēmām doties izbraucienā ar jahtu, bet tieši 10 minūtes pirms izbraukšanas tā saplīsa. Mēs, ar visu mūsu lielo kompāniju, pagriezāmies atpakaļ un Jānis bija ļoti nokaitināts (es jau domāju, kā var tā pārdzīvot par laivu).

Bet tad mums pazvanīja un pateica, ka atrasta cita jahta. Mēs devāmies uz klāja un sāka līt briesmīgs lietus. Mēs palikām un sēdējām lietū. Apskāvāmies un bijām laimīgi, bet pēc tam uzspīdēja saulīte un Jānis parādījās ar sarkanu rožu pušķi...

Es pastāstīšu šo stāstu vēlāk, ja mans vīrs to atļaus. Bet vienreiz viņš rakstīja - grūts ceļš bieži ved uz skaistiem galamērķiem. 

Mēs visi esam laimīgi, visi dzīvojam mierīgi un savā lielajā mīlestībā. Gan bijušie, gan vecāki un mīļie bērni.

Un svarīgi, mēs esam īsti.

Nepārdzīvojiet, daži vēlreiz varēs kliegt "atkal stāvoklī!" un es obligāti jums visiem sagādāšu šo prieku!

Jā, gredzens. Pats skaistākais pasaulē! Lai gan es ar viņu precētos, pat ja viņš mani bildinātu ar paštaisītu gredzenu no šampanieša pudeles korķa. No "Cristal"," rakstīja Sedokova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja 2019. gada septembra sākumā sociālajos tīklos. "Pirms vairāk nekā pusgada es pašķiros no mana dēla mātes un sāku jaunu dzīvi. Šodien man svarīgākais ir parūpēties par manu mīļo dēlu Kristianu." 

Pati Sana nu jau izdzēstā ierakstā publiski apstiprināja, ka vīrs viņu krāpis. "No sava vīra tikko uzzināju, ka pirms gada mēs esam pašķīrušies. Tiešām? Es to nezināju, bet zinu to, ka pirms pusgada tu sāki mani krāpt. (..) Vai tā kuce, kurai ir trīs bērni no trim dažādiem vīriešiem, ir tā vērta? Un vai zināji, ka neesi viņai vienīgais vīrietis šobrīd?" tā publiski izteikusies Sana Timma.

Jānis un Anna savas attiecības apstiprināja pērnā gada oktobra sākumā. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu