HBO seriāls "Sargi" nominēts "Emmy" balvām 26 kategorijās (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Mark Hill / AP

Fantāzijas seriāls "Sargi" ("Watchmen"), kas tapis, iedvesmojoties no kulta statusu iemantojušās komiksu sērijas ar tādu pašu nosaukumu, otrdien nominēts "Emmy" televīzijas balvām 26 kategorijās.

HBO seriāla tuvākie konkurenti ir "Amazon" seriāls "The Marvelous Mrs. Maisel" ar 20 nominācijām un "Netlix" seriāls "Ozark", kas nominēts balvām 18 kategorijās.

Kopumā puse no nominācijām pieder video straumēšanas servisiem. 

Nominācijas izziņoja aktieri Leslija Džonsa, Tatjana Maslani, Laverna Koksa un Džošs Geds.

Seriāla "Sargi" (tas pieejams LMT Viedtelevīzijā) izpildproducents ir seriālu "Pazudušie" (Lost) un "Palicēji" (Leftovers) radītājs Deimons Lindelofs, savukārt galvenajās lomās īsts zvaigžņu ansamblis – Džeremijs Aironss, Regīna Kinga un Dons Džonsons. Uz slavenās komiksu sērijas pamatiem balstītā seriāla darbība norisinās tuvā alternatīvajā nākotnē, kur supervaroņi ir guvuši neģēļu slavu, tāpēc ar visiem spēkiem tiek ierobežoti un apspiesti. Turklāt ar superspējām apveltītie antivaroņi nav vienīgie, kas valkā maskas – tagad savas sejas slēpj arī policijas cilvēki, slēpjot savu identitāti no tiem, kuri vēlētos atriebties. Savukārt Andžela Abāra (Regīna Kinga) valkā divas maskas – gan kā policijas vadošā izmeklētāja, gan kā trīs bērnu māte.

Detalizētāk par nominācijām lasi šeit.

2020. gada "Emmy" balvas tiks pasniegtas tiešraidē - virtuāli 20. septembrī Losandželosā.

Sīkākas detaļas pagaidām netiek atklātas, taču no organizētāju paziņojuma noprotams, ka uz ceremoniju neieradīsies arī tie, kas ir nominēti balvām, tomēr pirms ceremonijas tiks filmēti videosižeti ar viņu piedalīšanos. 

"Mēs atzīstam, ka ne tikai nevarēsim sapulcēties vienā vietā, bet arī to, ka šis mūsu pasaulei ir dažādu izaicinājumu pilns laiks," raksta šova producenti un ceremonijas vadītājs, televīzijas sarunu šova zvaigzne Džimijs Kimels.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu