Kas modē 21. gadsimtā?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz grupas "Sub Scriptum" dalībnieki Kristers Rudzītis un Maikls Drobins apsprieda visas albuma "21.gs. mode" dziesmas citu pēc citas, atklājot par tām interesantus faktus.

Madonas rokgrupas "Sub Scriptum" debijas albumā "21.gs. mode" iekļautas 10 kompozīcijas. 

"Albumā mēs atspoguļojam mūsdienu cilvēka moderno un ne vienmēr līdz galam saprasto domāšanas stilu. 21. gadsimts ir vienīgais laikmets, kad mums reizē ir atļauts viss un tajā pašā laikā nekas. Šis laiks ir virtuāls, fiziskas un ilglaicīgas lietas vairs nav modē, attiecības ir trauslas, politika, drēbes, lietas un domāšana - īstermiņa. Ironiski, ka arī albumu izdodam tikai virtuāli," tā par albumu izsakās grupas solists Kristers Rudzītis.

Albuma mūzikas un teksta autori – grupa un Kristers Rudzītis, izņemot “Muļķe sirds” - Raimonds Pauls un Leons Briedis. Albuma producenti – Aleksandrs Burijs (Oleksandr Buryi, Ukraina, strādājis ar grupām “Смысловые галлюцинации”, “Чичерина”, “Мураками”) un Arnis Račinskis, mikss – Arnis Račinskis, māsters - Lomiks. Ieraksts veikts Wolk Recording ierakstu studijā.

"Sub Scriptum" ir Kristers Rudzītis (vokāls, ģitāra), Alvis Kozuls (bekvokāls, ģitāra), Armands Runcis (bungas), Maikls Drobins (bekvokāls, bass)

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Krista Garanča, Mārtiņš Otto un Viktors Devjatovs.

Foto: #SIF_MAF2020
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu