Pašnāvību izdarījusi slavenas "Netflix" dokumentālās filmas zvaigzne

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ youngcattattoos\

23 gadus vecā amerikāņu modele un aktrise Deizija Kolmena izdarījusi pašnāvību, sociālajos tīklos paziņoja meitenes māte.

Sieviete rakstīja, ka centusies pēc iespējas labāk palīdzēt Deizijai, taču viņas mēģinājumi bijuši veltīgi. Viņa atzīmēja, ka zaudējusi ne vien meitu, bet arī labāko draudzeni.

Zināms, ka modele sākotnēji pārtraukusi atbildēt uz zvaniem. Ģimene devusies uz policiju. Tā uzlauza Deizijas dzīvokļa durvis, bet viņa jau bija mirusi. Noskaidrots, ka nāves iemesls bijis pašnāvība. 

Deizija kļuva pazīstama ar savu dalību 2016. gada dokumentālajā "Netflix" filmā "Audrie & Daisy", kurā stāstīja par pārdzīvoto izvarošanu. 

"Es gribētu, kaut būtu spējusi no viņas paņemt tās sāpes. Viņa tā arī nekad neatkopās no tā, kas viņai tika nodarīts. Mana mazulīte ir mirusi," rakstīja Deizijas māte. 

Deizija tika izvarota 14 gadu vecumā, viņas pāridarītājam tolaik bija 17 gadi. Pēc notikušā Deizija tika pamesta vien krekliņā ārā uz lieveņa nulles grādu salā. Viņu atrada māte ar matiem piesalušiem pie lieveņa. 

Izvarotājs izvairījās no soda, jo viņa vecākiem bija sakari policijā. Tāpat Deizija ir cietusi no mobinga skolā un internetā.  

Amerikāņu modele tika ārstēta no posttraumatiskā stresa traucējumiem, taču tas nav devis rezultātus.

Dzīves laikā Deizija strādāja gan par modeli, gan aktrisi, gan tetovēšanas meistari. 

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu