Cēsīs notiks "Krāmu un vinila skaņuplašu tirdziņš"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Melomāna sapnis "Maskačkā" : Jersikas ielas vinila diena 2019
Melomāna sapnis "Maskačkā" : Jersikas ielas vinila diena 2019 Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien, 29. augustā, no plkst. 11 līdz 16 Cēsīs, mākslas telpā "Mala" notiks ceturtais "Krāmu un vinila skaņuplašu tirdziņš", informē pasākuma rīkotāji.

Tirdziņā aicināts piedalīties ikviens interesents, kuram mājās ir kāda lietota, jauna, paša vai citu radīta lieta, kas meklē jaunu saimnieku. Tirgoties varēs ar gandrīz jebkuru sadzīves priekšmetu - sākot ar riekstu standziņām un vafeļpannām, līdz pat kleitām, kasetēm, platēm un audio aparatūrai.

Arī šogad īpaša uzmanība tiks pievērsta mūzikai. Ar vairāk nekā 2000 vinila platēm tirdziņā piedalīsies mūzikas veikals "Psuhhoteek" no Tartu. Latviju pārstāvēs izdevniecība "Jersika Records", veikals "Riga Room", kā arī individuālie mūzikas ierakstu un audiotehnikas tirgotāji no Daugavpils, Rīgas, Siguldas, Cēsīm un citām Latvijas vietām.

Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies Cēsu vinila skaņuplašu žokeji Kalvis Amantovs, Normunds Zaķis, Andrejs Matvejs un Raimonds Mežaks.

Pēc tirdziņa plkst.17 Cēsu DJ un skaņuplašu kolekcionārs Raimonds Mežaks piedāvās skatīties un klausīties lekciju "Latvijas mūziķu ieraksti mazajās skaņuplatēs 1995 - 2020".

Savukārt plkst.21 mākslas telpā "Mala" uzstāsies leģendārā pankroka grupa "Inokentijs Mārpls". Tā dibināta 1985. gadā un savu darbību Raimonda Lagimova (Dambja) vadībā turpina arī mūsdienās.

"Inokentijs Mārpls"
"Inokentijs Mārpls" Foto: Olafs Apustulis
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu