Kobes Braienta atraitne velta sirdi plosošu ierakstu vīram dzimšanas dienā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kobe un Vanesa Braienti
Kobe un Vanesa Braienti Foto: AFP/SCANPIX

Traģiski bojāgājušā basketbolista Kobes Braienta sieva Vanesa vietnē "Instagram" uzrunājusi vīru viņa 42 gadu dzimšanas dienā.

Atgādinām, ka Braients un vēl astoņi cilvēki, tajā skaitā basketbolista 13 gadus vecā meita, Džianna jeb Džidži, 26. janvāra rītā gāja bojā helikoptera avārijā. 

23. augustā Braientam būtu apritējuši 42 gadi. Par godu tam Vanesa Braienta nāca klajā ar atklātu vēstuli.

"Manam mīļotajam. Daudz laimes dzimšanas dienā. Es tevi mīlu un ilgojos vairāk, nekā es jebkad varētu izskaidrot. Es vēlētos, lai jūs ar Džidži būtu šeit, lai svinētu tevi! Es vēlētos, kaut es ar savu Džidži varētu tev pagatavot tavu iecienīto ēdienu vai dzimšanas dienas torti," rakstīja četru bērnu māte.

Viņa turpina: "Man pietrūkst tavu lielo apskāvienu, skūpstu, smaida, skaļo smieklu. Man pietrūkst tevi paķircināt un likt tev smieties. Man pietrūkst, ka tu man sēdēji klēpī kā mans lielais bērniņš, kāds arī tu biji. Es domāju par tavu maigumu un pacietību visu laiku. Es domāju par visu, ko tu darītu situācijās, lai palīdzētu man tikt galā ar visu, kas man uzkrauts."

"Paldies, ka pieaugi kopā ar mani un iemācīji, kā būt stiprai. Kā mēģināt redzēt labāko cilvēkos. Tavi pārdomātie žesti un apbrīnojamais veids, kā tu liki mums justies, tik ļoti pietrūkst. Es domāju par tavu smaidu un apskāvieniem katru dienu. Dievs, es ļoti ilgojos pēc jums abiem.

Mūsu dzīve jūtas tik tukša bez jums.

Es iekšēji esmu pilnībā salūzusi. Kad es gribu raudāt, es smaidu, lai mūsu meitu dienas būtu nedaudz labākas. Es neesmu stipra - viņas ir. Viņas ir spēcīgas un izturīgas. Esmu pārliecināta, ka jūs ar viņām lepojaties," nobeigumā rakstīja Vanesa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu