Latvijas Leļļu teātrī atgriežas Pepija Garzeķe

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Pepija Garzeķe
Pepija Garzeķe Foto: publicitātes

Atzīmējot jaunā mācību gada sākumu, Latvijas Leļļu teātrī no 29.augusta atgriežas režisora Valda Pavlovska iestudējums "Pepija Garzeķe", informēja teātra pārstāve Rūta Petrauska.

Viņa pavēstīja, ka Pavlovska interpretācijā Pepija nav vienkārši meitene "ar dažādām zeķēm, bet gan spuraina, mazliet nekaunīga pusaudze, kurā vienlaikus kūsā pozitīvisms un enerģija".

"Izrādes veiksmes pamatā ir tās daudzslāņainums, kurā mazākus bērnus piesaista piedzīvojumi ar zagļu ķeršanu, pirmo ierašanos skolā vai komiskais Pepijas zirgs, bet lielākiem skatītājiem nepaliek apslēpta tēma par vientulību un visai skaudrajiem apstākļiem, kas veidojuši meitenes raksturu un attiecības ar pieaugušajiem," atzīmēja teātra pārstāve.

Latviešu trupā pēc ilgāka pārtraukuma izrāde atgriežas ar jaunu titullomas atveidotāju - aktrisi Elīnu Bojarkinu, kurai šī ir otrā sezona teātrī. Krievu trupā Pepiju atveido aktrise Jūlija Meščerjakova. Tērpus un lelles izrādei radījusi māksliniece Ilze Vītoliņa, scenogrāfiju - Anita Znutiņa-Šēve, mūziku - poļu komponists Pjotrs Kšištofs Klimeks, bet sikspārņu rokgrupā teātra aktierus pārvērtis grupas "Laime pilnīga"solists Ervīns Ramiņš.

Izrāde repertuārā skatāma gan latviešu, gan krievu valodā - 29. un 30. augustā un 26.septembrī. Ievērojot visus drošības pasākumus, patlaban Latvijas Leļļu teātra Lielo zāli vienā izrādē var apmeklēt 70 skatītāji.

Vairāk informācijas www.lelluteatris.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu