Sana Timma atklāti par to, kā šķiršanās no vīra ietekmēja abu kopīgo bērnu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva Sana Timma soctīklos atbildēja uz fanu jautājumiem par bērnu tēmu, atklājot, kā šķiršanos uztvēra viņas un basketbolista kopīgais dēliņš Kristians. 

Vietnē "Instagram" Sana atbildēja kādam interesentam, kurš interesējās, kā šķiršanās ietekmējusi viņas dēlu. 

"Man mazais veiksmīgi gulēja savā istabā pēdējos mēnešus pirms šķiršanās, bet līdz ar manu stresu, raudāšanu naktīs un lielu nervozitāti, viņš to sāka just un arī slikti gulēt, tā kā sāku viņu ņemt sev blakus un tas mums abiem ļoti palīdzēja. Tā nu arī visu gadu pēc šķiršanās nogulējām kopā, savādāk mazo šķiršanās nav ietekmējusi, jo viņš bija pārāk maziņš, kad šķīrāmies, un neatceras dzīvošanu kopā ar tēti," atklāja Timma. 

Atbildei viņa pievienoja arī tekstu angļu valodā: "Būt par labu māti laikā, kad mana sirds lūza, bija viena no grūtākajām lomām, ko man jebkad nācies spēlēt."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????? (@sana_timma) on

Atgādinām, ka Jānis Timma par šķiršanos no sievas un dēla mātes Sanas Timmas paziņoja pērnā septembra sākumā sociālajos tīklos. 

23. jūlijā Timma un Krievijas popdīva Anna Sedokova paziņoja par saderināšanos. Nesenā intervijā pāris atklāja abu iepazīšanās stāstu - tas notika laikā, kamēr Timma bija oficiāli precējies ar Sanu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu