Foto ⟩ MTV Mūzikas video balvu ceremonijas knapākie un amizantākie tērpi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

30. augustā Ņujorkā norisinājās MTV Mūzikas video balvu ceremonija, kurā, par spīti daudzajiem ierobežojumiem, mākslinieki uzstājās ar krāšņiem priekšnesumiem. Apskati ceremonijas neparastākos tērpus! 

Atgādinām, ka visvairāk balvu saņēmusi popzvaigzne Lēdija Gāga (Lady Gaga), tostarp kategorijās "Gada mākslinieks" un "Gada dziesma".

Jaunā koronavīrusa pandēmijas dēļ ceremonija norisinājās vairākās vietās, mākslinieki uzstājās ārpus telpām un daudzas slavenības balvas pieņēma attālināti ar video zvanu starpniecību.

Vairāki mākslinieki izmantoja ceremoniju, lai aktualizētu tādas tēmas kā balsošana vēlēšanās un cīņa pret rasismu, kā arī šova laikā tika apliecināta cieņa medicīnas darbiniekiem.

Mākslinieki un citi cilvēki, kas piedalījās ceremonijā, bija saņēmuši atļauju no varasiestādēm neievērot divu nedēļu karantīnu, kas Ņujorkas štatā ir obligāta visiem, kas ieradušies no apgabaliem, kuros ir augsti saslimšanas rādītāji.

Veselības departaments norādīja, ka ceremonijā iesaistītajiem cilvēkiem jāievēro karantīna brīžos, kad viņi nestrādā, un viņiem jāveic Covid-19 testi.

Šoreiz ceremonijā tika pasniegtas arī balvas jaunās kategorijās, piemēram, "Labākā uzstāšanās karantīnā", kas raksturo nemierīgo gadu mūzikas nozarē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu