Grēta Gorjučko atklāj intīmas detaļas par savu kāzu dienu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: STV Pirmā!, 360TV un arī Shortcut sezonas atklāšanas pasākums
Foto: STV Pirmā!, 360TV un arī Shortcut sezonas atklāšanas pasākums Foto: Jānis Škapars/TVNET

29. augustā gredzenus mija TV personība Grēta Gorjučko un konceptveikala "Imagehouse" līdzīpašnieks Jānis Peide. Jaunā sieva izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj abu īpašās dienas aizkulises.

Šarmantā TV personība, kura pēc kāzām pieņēma vīra uzvārdu un turpmāk sauksies Grēta Peide, atklāj, ka kāzas notikušas Rūmenes muižā tikai tuvāko cilvēku lokā.

"Tā kā precējāmies nobriedušā vecumā, mums bija skaidrs, ka savu dienu vēlamies svinēt personiski un mīļi. To dalīt gribējām tikai ar pašiem tuvākajiem, kas mūs ļoti labi pazīst un atbalsta kā pāri. Bez lieka farsa un pompozitātes," izdevumam atklāj jaunā sieva.

Lai arī kāzu dienā lija lietus, tas neizbojāja svētkus. Tieši otrādi - Grēta saka: "Ja kāzu dienā līst, tad laulības nākotnes asaras būs jau izraudātas."

Kā zināms, abi ir partneri ne tikai dzīvē, bet arī biznesā - 2017. gadā kļuva par konceptveikala "Imagehouse" saimniekiem.

Paralēli tam Grēta atgriezīsies STV Pirmā! ekrānos raidījumā “Sapņu ķērājas”, kur kopā ar Unu Ulmi, Ievu Adamss un Lieni Stepenu atbalstīs un uzmundrinās viena otru piepildīt vistrakākos sapņos, kuru īstenošana allaž atlikta, jo... nu tas ir par traku! Ar ekspertu palīdzību viņas mācīsies izprast sevi un to, kāpēc emocionālās vājības, kas tik labi zināmas ikvienai sievietei, likušas šķēršļus sapņu īstenošanai. Vēl vairāk, lai pārvarētu prāta uzceltās robežas, dāmas ļausies dzīves baudīšanai un izjutīs īstu adrenalīnu, traucoties ekstrēmā rallija automašīnā vai pirmo reizi izlecot ar izpletni, tiks pie tetovējuma, apgūs boksa, alpīnisma un pat cirka akrobātikas iemaņas. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu