Maija Armaņeva ar foto bikini parāda, kā mainījusies pēc jaunā dzīvesveida ievērošanas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Influencere Maija Armaņeva saviem sekotājiem parādīja, kā 40 dienu laikā mainījies viņas ķermenis, kopš viņa sākusi ievērot jaunu dzīvesveidu.

Vietnē "Instagram" viņa dalījās ar kadru, kurā redzama bikini, parādot arī to, kā viņa izskatījās pirms pārmaiņām. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAIJA ARMANEVA Content Creator (@maija_armaneva) on

Influencere stāsta: lai iegūtu labāku pašsajūtu un tvirtāku augumu, ir jāatsakās no miltu produktiem, piena produktiem un cukura. 

"Manā gadījumā galvenais ir bez aizliegumiem! Pirmajās dienās svarīgi ir samazināt savā ēdienkartē tos produktus, no kuriem vēlams vēlāk atteikties vispār. Sākumā meklēju 'klasiskiem' miltiem visādas alternatīvas, taču tagad pat tās vairs neprasās.

Tagad nedaudz par fizioloģiju. Āda paliek gludāka un tvirtāka (visu šo laiku ne reizi neesmu bijusi sporta zālē!), plakans vēders arī vakaros (!) - domāju, visas zin to sajūtu, kad pēc vakariņām šķiet esi kādā sestajā grūtniecības mēnesī. Izpaliek arī izsitumi uz sejas ādas, celulīti un vispār - liekā šķidruma uzkrāšanās organismā," pie kadra rakstīja Armaņeva.

Sieviete atklāja, ka uzturā lieto  gaļu (izņemot cūkgaļu), olas, cukini, gurķus, brokoļus, ābolus, banānus, mandeles, avokado, bezlaktozes krējumu un sieru, olīveļļu, ūdeni, kafiju ar rīsu pienu, bet cenšas atteikties no jebkādiem miltu ēdieniem un desertiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu