Dons laiž klajā jaunu dziesmu "Tūrists" (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Dons
Dons Foto: kadrs no video

22. septembrī dziedātājs Dons laiž klajā jaunu singlu "Tūrists" no rudens beigās gaidāmā studijas albuma. Dziesmai tapis arī videoklips.

"Rudens ir laiks, kad skumjas un prieks mijas kopā kā uzpītas franču bizes. Tā arī dzima "Tūrists" pagājušā gada rudenī, kad biju iegrimis vēla septembra sajūtās," tā dziesmas veidošanu atceras Dons.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Dons, dziesmas producents – Kim W (Kim Wennerstrom), mikss un māsterings – Tommi Vainikainen. Ieraksts veikts AnsonLab un Kim's Crib ierakstu studijās.

Klajā laists arī dziesmas videoklips, ko veidojusi radošā komanda – režisors Elvijs Pārpucis (“Later Riga”), operators - Krists Luhaers, aktrise - Viktorija Martynova, producente - Ināra Šumeiko (“film naked”).

Noskaties: Dons "Tūrists".

Šī dziesma, un arī citas kompozīcijas būs dzirdamas Dona ilgi gaidītajā vasaras koncertā 2021. gada 1. jūlijā, Rīgā, stadionā “Daugava”. Biļetes uz koncertu ir iespējams iegādāties interneta veikalā eKase.lv, t/c Spice informācijas centrā un Latgales vēstniecībā "Gors".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu