Pašnāvību izdarījusi TV šova zvaigzne, kura ir mamma 13 bērniem

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Mendija Gārdnere
Mendija Gārdnere Foto: instagram/mandymumof13

13 bērnu māmiņa Mendija Gārdnere, kura bija šova "Mana neparastā grūtniecība" zvaigzne, 43 gadu vecumā izdarījusi pašnāvību, ziņo ārvalstu mediji. 

Gārdnere tika atrasta mirusi mežā netālu no savām mājām Rietumsaseksā, policijai to raksturojot kā pašnāvību. Lai gan Gārdnere tika atrasta mirusi jau aprīlī, mediji par to ziņo vien tagad. 

Publikācijās teikts, ka pirms savas nāves aprīlī daudzbērnu māte bija cīnījusies ar "personīgām problēmām" un runājusi par savas dzīves izbeigšanu. 

Zemes klēpī Gārdnere tika guldīta 15. jūnijā. 

Mendija un viņas vīrs Neitans filmējās grūtniecības šovā 2016. gadā, kad viņiem bija 11 bērni un viņi mēģināja tikt pie 12. mazuļa. Tolaik viņa gan atzina, ka nav viegli tikt galā ar tik daudzām atvasēm.

 "Dažreiz mums mājās ir īsts haoss - suņi skrien, bērni skrien tiem pakaļ, bet pieaugušie aiz bērniem, kuri skrien aiz suņiem!" norādīja Mendija. 

Tolaik Mendija atzina, ka ne visas divpadsmit viņas grūtniecības bijušas plānotas, tomēr visas ir bijušas vēlamas.

Savu pēdējo, trīspadsmito mazuli, Mendija dzemdēja pirms diviem gadiem, lai gan šovā apgalvoja, ka vēlas apstāties pie 12 bērniem. Pēdējo dzīves laiku Mendija sociālajos tīklos dalījās ar ģimenes locekļu kadriem, atzīstoties mīlestībā saviem bērniem.  

Ja jūs nomāc domas par pašnāvību, nekavējoties meklējiet palīdzību! Bezmaksas konsultāciju tālrunis - 67222922 vai 27722292.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu