Izbalsots un atmaskots šova "Balss maskā" trešais dalībnieks (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 27. septembrī, TV3 noslēpumainākajā un savdabīgākajā muzikālajā šovā “Balss maskā” skatītājiem bija iespēja tuvāk iepazīt piecus šova dalībniekus – Nelabo, Diskopeli, Lauvu, Rīgu un Zvirbuli, kuri izpildīja dziesmas, kas saistās ar viņu bērnību vai tīņu gadiem. 

Vakara noslēgumā šova detektīvi lēma, ka tiks atmaskota košā betona džungļu pavēlniece – Lauva, kura izpildīja "The Weeknd" dziesmu “Blinding Lights”, kuru Lauva papildināja ar populārās vietnes “Tik Tok” atraktīvo deju.

Izsakot vairākus minējumus, Baiba Sipeniece-Gavare bija pārliecināta, ka  Lauvas tēlā  slēpjas DJ Ella jeb Elīna Fūrmane, savukārt Samanta Tīna minēja, ka tā varētu būt radio “Star FM” personība Maija Rozīte-Krištopane, Jānis Šipkēvics sākotnēji savu balsi atdeva par vieglatlēti Jeļenu Prokopčuku, vēlāk minot, ka tā varētu būt arī Aija Krištopane, taču Krivenchy bija pārliecināts, ka par dāmu var būt maskējies arī kungs, proti, viņa kolēģis Edgars Bāliņš. Tomēr detektīvu minējumi izrādījās kļūdaini, jo aiz maskas slēpās aktrise, TV personība, modele un fotogrāfe Dagmāra Legante.

Pavedienos Legante bija norādījusi, ka viņai ir laba humora izjūta, – to apstiprina fakts, ka Dagmāra ilgus gadus ir bijusi komiķe humora raidījumā “Savādi gan”. Tāpat Lauva minēja, ka ir piedalījusies fiziskos pārbaudījumos, kā arī bijusi ballīšu epicentrā. Legante 2004. gadā kļuva par TV3 šova “Baltijas džungļu zvaigzne” uzvarētāju, tāpat arī vadījusi talantu šovu “OKartes skatuve”, kā arī piedalījusies citos TV projektos, savukārt šobrīd Dagmāra savus talantus realizē fotomākslā. Tāpat Lauva atklāja arī to, ka viņas rēciens ir skanējis arī otrpus okeānam, jo divus gadus Dagmāra ir pavadījusi, dzīvojot Amerikā, Ņujorkā, kur apguvusi aktiermākslu.

Pēc Lauvas uzstāšanās uz skatuves tika demonstrēts vēl viens Lauvas pavediens, kas saistās ar bērnību, un tā bija audio kasete. Kādēļ šāda izvēle, skaidro Dagmāra: "Tas bija manas bērnības laiks, kad mūziku nevarēja nopirkt, to bija iespējams tikai ierakstīt kasetēs, un ar to man saistās īpašas atmiņas. Man pirmā bija grupas “Modern Talking” kasete, ko man atveda mamma no Vācijas."

Vaicājot par pieredzi, uzstājoties ar masku, Dagmāra atzina, ka tas esot bijis ļoti smagi:

“Tā bija ļoti klaustrofobiska sajūta, tu elpo kā tunelī.

Un es uzstājos nevis kā Dagmāra Legante, bet gan kā Lauva, tērps palīdzēja iejusties. Mani bērni par šo avantūru nezināja, jo, ja viņi zinātu, esmu pārliecināta, ka bērnudārzā viņi ātri vien mani atmaskotu!"

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu