Video ⟩ "Ērkšķu" dalībnieces parāda savus slēptos talantus (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” jaunākā sērija pārsteidza ne tikai ar stiprā dzimuma ierašanos, bet arī īpaši skanīgu repa duetu.

Savas muzikālās dotības demonstrēja Laura, kura vēlas pārvarēt ar ģimeni saistītas psiholoģiskas traumas, atbrīvoties no atkarībām un kļūt par interneta zvaigzni, kā arī ventspilniece Kristīne. Viņa, nespējot sadzīvot ar bērnības rēgiem un zemo pašvērtējumu, gadiem ilgi burtiski nav izgājusi no mājas, bet, lai sevi un citus izklaidētu, roku piešāvusi "live video" veidošanā. Ārēji Kristīne šķiet ļoti komunikabla, taču patiesībā tā ir tikai sava veida maska, jo sieviete par visu vairāk vēlas pieņemt sevi un kļūt par aktrisi.

Lai arī abas dāmas pirmo reizi aci pret aci satikušās un iepazinušās “Ērkšķu” projektā, virtuālajā pasaulē jau viena par otras prasmēm bija dzirdējušas nostāstus. “Izrādās, viņa arī močī riktīgi. Es jau onlainā biju dzirdējusi, ka tur kaut kāda Kristīne arī maucot kaut kādu repu. Šī saka – es esmu tā Kristīne! Un es uzreiz – davai, repčiku! Un tad mēs uzmaucām,” par iepazīšanos ar kolēģi stāsta Laura.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu