Atmaskots šova "Balss maskā" ceturtais dalībnieks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Svētdien, 4. oktobrī, šova “Balss maskā” skatītājiem bija iespēja tuvāk iepazīt piecus šova dalībniekus – Aci, Lutausi, Ziedu, Mākoni un Lelli, kuri izpildīja dziesmas, kas saistās ar viņu bērnību vai tīņu gadiem. Arī šoreiz vienam no dalībniekiem sacensības bija jāpamet.

Vakara noslēgumā šova detektīvi atmaskoja visu redzošo Aci, kas izpildīja grupas "Zodiaks" dziesmu “Manas mīļākās puķes”. Detektīvi atzinīgi novērtēja Acs priekšnesumu, īpaši tas saviļņoja Jāni Šipkēvicu, kurš atzina, ka izpildījums ir ļoti tuvu oriģinālam, ko izpildīja dziedātāja Maija Lūsēna.

Jau otro reizi Masku atmasko tieši detektīve Samanta Tīna – pirmo viņa atmaskoja Aunu jeb grupas “DaGamba” čellistu Valteru Pūci, bet šoreiz Samantas analītiskās spējas ļāva atklāt, ka aiz Acs maskas slējas žurnāliste Ilze Jaunalksne-Rēdere.

Ilze atzina, ka Samanta savos minējumos ir bijusi ļoti precīza:

“Jaunajam ģenerālprokuroram vajadzētu uzaicināt Samantu Tīnu uz kādu ārštata vietu. Es nezinu, vai tie ir gēni, bet visi komplimenti jums – jūs bijāt precīza!”

Dalība muzikālā šovā Ilzei nav nejauša - viņai ir muzikālā pamatizglītība, bērnībā viņa ir dziedājusi ansamblī “Dzeguzīte”, bet tagad ir redzama starp klausītājiem džeza koncertos.

Ilze stāsta, ka arī dziesmai bija simboliska nozīme: “Mēs tādas divas pusaugu meitenes tikām uzaicinātas uz "Zodiaka" vasaras festivālu par bekvokālistēm. Mēs abas dziedājām un varējām tikt tikai līdz piedziedājumam. Tad nu tagad man bija iespēja izdziedāt manu bērnības sapni līdz pašām beigām.”

Jautājot, kā bija uzstāties maskā, Ilze stāsta: “Sajūtas ir brīnišķīgas, piedzīvojums neaprakstāms, bet, ja man 10 kg uz galvas būtu jānotur vēl vairākas ieraksta sesijas, nekas nelīdzinās tam, jo mēģināt pārvietoties brīvā kustībā, kad tu redzi šķirbiņā tikai kaut ko ļoti aptuvenu, kur varētu būt gaisma, un turēt uz pleciem un galvas 10 kg ir diezgan grūti. Es teiktu, ka tas līdzinās vēlēšanu maratonam, kas ir aptuveni tādu pašu enerģiju prasošs.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu