Slavenas britu popgrupas solistam atklāts smadzeņu audzējs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Pārkers (vidū) ar grupu "The Wanted"
Toms Pārkers (vidū) ar grupu "The Wanted" Foto: Reuters/ScanPix

Britu popgrupas "The Wanted" dalībnieks Toms Pārkers (32) nācis klajā ar paziņojumu, ka cīnās ar smadzeņu audzēju. 

Pārkers vietnē "Instagram" dalījās ar ierakstu, kurā atklāj, ka viņam ir neoperējams galvas smadzeņu audzējs ceturtajā stadijā, taču viņš ir gatavs "cīnīties līdz galam".

"Mēs esam absolūti sagrauti, bet mēs cīnīsimies! Mēs nevēlamies jūsu skumjas, bet gan mīlestību un laba vēlējumus, lai visi kopā veicinātu izpratni par šo šausmīgo slimību, un meklēt visas iespējamās ārstēšanas iespējas. Tā būs smaga cīņa, bet ar visu jūsu atbalstu mēs to uzveiksim!" - teikts Pārkera sociālo tīklu ierakstā. 

Pārkers par audzēju uzzinājis pirms sešām nedēļām, kad piedzīvoja krampju lēkmes. 

Dziedātājs ir precējies un audzina gadu vecu meitiņu. Viņa sieva, aktrise Kelsija Hārdvika šobrīd ir otrā bērniņa gaidībās. 

Pārkers ir puišu grupas "The Wanted" dalībnieks. Grupa, kura nav aktīva kopš 2014. gada, izdevusi četrus albumus, un viņu atpazīstamākās dziesmas ir "Glad You Came" un "Chasing the Sun".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey guys, you know that we’ve both been quiet on social media for a few weeks and it’s time to tell you why. There’s no easy way to say this but I’ve sadly been diagnosed with a Brain Tumour and I’m already undergoing treatment. We decided, after a lot of thought, that rather than hiding away and trying to keep it a secret, we would do one interview where we could lay out all the details and let everyone know the facts in our own way. We are all absolutely devastated but we are gonna fight this all the way. We don’t want your sadness, we just want love and positivity and together we will raise awareness of this terrible disease and look for all available treatment options. It’s gonna be a tough battle but with everyone’s love and support we are going to beat this. Tom and Kelsey xxx @ok_mag

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu