"Balss maskā" atmaskots jau sestais dalībnieks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

TV3 šova "Balss maskā" 18. oktobra vakarā tika atmaskots Mākonis.

Zem labsirdīgā un smaidīgā Mākoņa maskas bija noslēpies grupas “Lādezers” izveidotājs, kā arī “Dabas koncertzāles” radītājs Ingus Ulmanis, kurš pārsteidza detektīvus ar izcilo itāļu dziesmu “Santa Lucia”.

Detektīvs Jānis Šipkēvics minēja, ka zem maskas atrodas komiķis Jānis Skutelis vai biatlonists Andrejs Rastorgujevs, taču Samanta Tīna savu balsi atdeva par trompetistu Andri Ābelīti, Krivenchy bija pārliecināts, ka zem maskas slēpjas TV personība Roberto Meloni, taču Ingu Ulmani atmaskoja detektīve Baiba Sipeniece-Gavare, kura jau otro raidījumu pēc kārtas neatlaidīgi turējās pie sava minējuma.

“Es tevi pazinu pēc tā, kā tu vienā raidījumā pēkšņi aizmirsi, ka tev ir jātēlo jebkas cits, tikai ne Ingus Ulmanis, un vienā brīdī tu ar kājām un ģitāru izpildījies tā, ka tas tevi nodeva. Tas bija tavs vājākais punkts!” skaidroja Sipeniece-Gavare.

Detektīviem liela mīkla bijusi Ingus saistība ar Alūksni, kā arī riteņbraukšanu. Pēc atmaskošanas Ingus skaidroja: “Bērnība, astoņus gadus pēc kārtas vasarās es tiku sūtīts dzīvot mammas laukos Beļavā, savukārt ar riteni es braucu visu laiku, un es septiņus gadus esmu trenējies vieglatlētikā.”

Jautājot, kā mākslinieks atradis savu masku, Ingus atklāja: “No sākuma man likās, ka tas ir pilnīgs neprāts izvēlēties šo masku tieši man, jo mani kādreiz sauca arī par Mākoni. Taču tad mana sieva piedāvāja ideju, ka ir jānodzied “Mākonis” (piezīme – dziesma, ar kuru grupa “Jumprava” iemantoja popularitāti visā Latvijā), lai jūs pilnībā aizvestu neceļos, un tā nostrādāja!”

Ingum Ulmanim šī nav pirmā pieredze, uzstājoties maskā, populārais mūziķis stāsta: “Es septiņus gadus “Putnu operā” dziedāju Nekaunīgo Zvirbuli. Un tajā laikā es tiku ļoti ilgi grimēts, attiecīgi esmu visai pieradis pie maskas nēsāšanas.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu