"Bija ļenganas kājas!" Kašers attiecību gadadienā pastāsta par romantisko iepazīšanos ar mīļoto (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kašers un Jānis
Kašers un Jānis Foto: Artūrs Martinovs

Multimākslinieks Kašers (Kaspars Blūms-Blūmanis) pirms gada satuvinājās ar mīļoto vīrieti, fitnesa treneri Jāni Miņinu. Nu viņš saviem sekotājiem sociālajos tīklos atklājis abu iepazīšanās stāstu.

Kā vēsta Kašers, abi jau bija sarakstījušies sociālajos tīklos un sapratuši, ka viņus vieno melnais humors, taču nekad nedomāja, ka starp viņiem varētu uzplaukt romantiskas jūtas.

"Pirms gada, tieši šodien, divas dienas pēc tavas dzimšanas dienas mēs satikāmies... Vērmanes dārzā, pie strūklakas... 17:45... tas nebija plānots kā randiņš! (..) Es kā vienmēr esmu ieradies agrāk... apriņķoju kādas 15 reizes apkārt strūklakai... bija pilnīgs miers, bet reizē visas iekšas ārdījās... mēs taču iedzersim tikai kafiju... un tad ar savu ērgļa aci es pamanīju tevi tur tālumā!" - stāstu iesāk Kašers.

Vīrietis neslēpj, ka viņu sajūsmināja jauniepazītā drauga gaita, stāja un runasveids. "Bāc, Janci... kā es biju noilgojies dzirdēt tavu balsi atkal... (loģiski, ka šī nebija pirmā dzīve, kurā esam tikušies).

Pirmajās 3 minūtēs, kā abi pēc tam nospriedām, jau tika saprasts - He’s the one! [viņš ir īstais - lat.]"

Kašers atminas, ka laiks esot apstājies un abi vairākas stundas riņķojuši cauri pilsētas parkiem un dārziem līdz brīdim, kas izšķīra visu. "Tajā pašā Vērmanes dārzā uz ietves tu mani saķēri un noskūpstīji! (un man likās, ka es esmu tas džeks, kas kontroli vienmēr ņem savās rokās!) Nemelošu... bija ļenganas kājas... jo nedod, Dievs... tas skūpsts būtu bijis sūdīgs!" - smejoties atceras Kašers.

"Tā nu es kā pajolis, pa pusei uz zemes, pa pusei 10 cm virs zemes, līdz galam samulsis, ļenganām kājām, mēģināju pateikt ko sakarīgu, sanāca vien pliks un garšīgs: “Nu jaaaaaaaaaaa....!” Literatūras skolotāja noteikti lepotos! Kopš tās dienas ne reizi neesam pavadījuši šķirti!" - sekotājiem vēsta Kašers.

Viņš uzsver, ka viņa otrā pusīte ir fenomenāls cilvēks un abu savienība "ir kaut kas fantastisks". "Es zināju, kas ir mīlestība, taču ar tevi tā ieguvusi pavisam citu sapratni, citas formas un apvāršņus!" - laimē dalās mākslinieks.

Atgādinām, ka abi šovasar saderinājās. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sēžu jau vairāk kā padsmit minūtes un neko jēdzīgu nevaru uzrakstīt!:):) Katru reizi aizpeldu garos atmiņu piedzīvojumos, kas pavisam organiski aizved uz nakamajiem, un tad uz nakamajiem.. un tad attopos pie tukšas lapas.. Tu esi fenomenāls cilvēks un mūsu savienība ir kaut kas fantastisks! Es zināju, kas ir mīlestība, taču ar tevi tā ieguvusi pavisam citu sapratni, citas formas un apvāršņus! Pirms gada, tieši šodien, 2 dienas pēc tavas dzimšanas dienas, mēs satikāmies.. Vērmanes dārzā, pie strūklakas.. 17:45.. tas nebija plānots kā randiņš! Instagramā sapazinušies un apmainījušies ar smieklīgām bildēm, kur cilvēkiem ir pastiprināti iezīmētas vai ietetovētas uzacis (Jānim ir ļoti gaišas uzacis, tāpēc liekas, ka to vispār nav- jap.. uzacis ir tās, kas saveda mūs kopā! āmen.:) ) mēs sapratām, ka melnā humora deva mums abiem stipri līdzīga.. jātiekās.. 17:40 Es kā vienmēr esmu ieradies agrāk.. apriņķoju kādas 15 reizes apkārt strūklakai.. bija pilnīgs miers, bet reizē visas iekšas ārdījās.. mēs taču iedzersim tikai kafiju.. un tad ar savu ērgļa aci (shoutouts Dr. Solomatina acu centram) es pamanīju tevi tur tālumā! Fak.. tava gaita, stāja.. iiiiiiiiiii... ? otrais fak - tu sāki runāt! bāc Janci.. kā es biju noilgojies dzirdet tavu balsi atkal.. (logiski, ka šī nebija pirmā dzīve, kurā esam tikušies) .. pirmajās 3 minūtēs, kā abi pēc tam nospriedām, jau tika saprasts - He’s the one! Laiks vienkarši apstājās.. vairākas stundas riņķojām cauri pilsētas parkiem un dārziem.. līdz.. tajā pašā Vērmanes dārzā, uz ietves, tu mani saķēri un noskūpstīji! (un man likās, ka es esmu tas džeks, kas kontroli vienmēr ņem savās rokās!:)) Nemelošu.. bija ļenganas kājas.. ?? jo nedod, Dievs.. tas skūpsts būtu bijis sūdīgs! ?? Tā nu es kā pajolis, pa pusei uz zemes, pa pusei 10 cm virs zemes, līdz galam samulsis, ļenganām kājām, mēģināju pateikt ko sakarīgu, sanāca vien pliks un garšīgs: “nu jaaaaaaaaaaa....!” ?? Literatūras skolotāja noteikti lepotos! ? Kopš tās dienas ne reizi neesam pavadījuši šķirti! (Tavs Brazilijas brauciens un mani TV šovi neskaitās).. P.S. bildē pa vidiņu- mūsu jaunā ģimenes locekle RAFFIE!:) nuuuuu... tur vajadzēs citu stāstu... ?? foto: @artursmartinovs

A post shared by Kasher (Kašers) Blums-Blumanis (@kasher_bb) on

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu