"Caur ērkšķiem uz..." notikusi pirmā izbalsošana; dalībniece nav mierā ar lēmumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! šova “Caur ērkšķiem uz...” jaunajā sezonā notikusi pirmā izbalsošana.

Lai arī projekta dalībnieki visi kā viens sacīja, ka, viņuprāt, mājās būtu jādodas Sarmītei, kura cieš no azartspēļu atkarības, eksperti lēma citādāk - uz izbalsošanas strīpas tika sēdināts jaunpienācējs Edgars, kuram pievienojās Ina un Inga.

Apkopojot dalībnieku sniegumu un ekspertu vērtējumu, mājās šoreiz tika sūtīta talsiniece Ina – sieviete, kura cietusi no vardarbības un uz projektu nākusi, lai pārvarētu psihiskās traumas un būtu pilnvērtīga mamma savām četrām meitām.

Profesionāļi, kuri projekta laikā strādāja ar dalībniekiem, akcentēja Inas nevēlēšanos iesaistīties nodarbībās, kamēr pati sieviete sacīja, ka tikai tagad sākot atvērties, jo atšķirībā no citiem viņai tam nepieciešams ilgāks laiks.

Ina gan neslēpa, ka ir ļoti noilgojusies pēc saviem bērniem un vēlas tos satikt, kamēr “Caur ērkšķiem uz...” vadītāja Liene Stepena akcentēja - mammas darbs ir visskaistākais un reizē arī visgrūtākais un bērniem sava mamma vienmēr ir vismīļākā.

Savukārt Jānis Bukums, atvadoties no projekta dalībnieces, Inai vēlēja biežāk paskatīties uz skaistajām lietām, ko viņa dod saviem bērniem, nevis ieciklēties uz vienu, kura, subjektīvi skatoties, viņai nav izdevusies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu