Foto ⟩ Plastisko operāciju šovā izraudzītas vēl divas dalībnieces (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TV3

22. oktobrī kanāla TV3 jaunajā ekstrēmo pārvērtību šovā “Operācija: Jauna dzīve” tika iepazītas trīs pretendentes, no kurām divas - Leila Kondžu un Ineta Dresmane - izraudzītas dalībai šovā.

Leila Kondžu (39) agrā bērnībā piedzīvojusi seksuālu vardarbību – viņu vairāku gadu garumā izmantoja trīs vīrieši. Šis notikums ir atstājis neatgriezeniskas sekas Leilas emocionālajā pasaulē un radījis kompleksus jau agrā vecumā. Arī jaunās sievietes pirmā mīlestība ir bijusi psiholoģiski smaga, kas ir iedragājusi pašapziņu.

Lai arī tagad Leilai ir laimīgas attiecības ar itāļu tautības vīrieti un trīs bērni, viņa vēlas uzrakstīt grāmatu par savu dzīvi un apceļot Latviju, stāstot savu stāstu un iedrošinot citas sievietes nebaidīties un runāt atklāti, jo tikai tā var sev palīdzēt.

Foto: Leilas dzīve

Pēc grūtniecības Leilas krūtis vairs nav stingras, turklāt grūtniecības laikā zem padusēm bija izveidojušies piena dziedzeri. Pat pēc 16 gadiem zem padusēm ir palikuši tauku maisiņi. Tāpat arī acu plakstiņi ir noslīdējuši – uz tiem nevar uzklāt acu ēnas. Grūtniecības laikā Leilai īpaši pasliktinājās redze un sabojājās zobi.

“Leila ir sieviete ar ļoti sarežģītu likteni. Mēs nevaram salabot viņas dvēseles brūces, bet varam padarīt viņu fiziski pievilcīgāku, lai paceltu viņas pašvērtējumu un atgrieztu dzīvesprieku. Mēs Leilai veiksim plastisko operāciju, lai padarītu jaunāku sejas izskatu, uzlabosim lūpas, kā arī veiksim krūšu palielināšanas operāciju!” atklāj “Lipex” klīnikas plastiskais ķirurgs Vadims Kļimecs.

Otrā fināliste Ineta Dresmane (44) pēc vidusskolas beigšanas vēlējās mācīties aktiermākslu, bet kompleksi no tā ir atturējuši. Tādēļ Ineta nolēma studēt psiholoģiju, lai iemācītos sadzīvot ar kompleksiem un pieņemt sevi.

Ineta viena pati ir izaudzinājusi divus pieaugušus dēlus, taču ikdienā joprojām audzina citu bērnus, strādājot bērnudārzā. Lai arī Ineta pati sevi sauc par raganu, audzināmie bērni viņu sauc par princesi. Un, neskatoties uz visiem kompleksiem, Inetai ir izdevies saglabāt dzīvesprieku un optimismu.

Foto: Inetas dzīve

Ineta nesēž rokas klēpī salikusi, viņa iet un dara – regulāri skrienot, vingrojot, veicot masāžas un citas skaistuma procedūras. Tomēr ir lietas, kur laika zobs ir darījis savu, un pašas spēkiem nav iespējams atgūt jauneklīgo izskatu. Viņa sapņo piepildīt savu sapni par aktrises karjeru, iespējams, pat izkonkurējot kādu seriālu zvaigzni. Tāpat arī Ineta vēlas sākt jaunas attiecības un apprecēties.

“Ineta ir ļoti pozitīva sieviete. Žūrijas locekļi kā bonusu varēja izvēlēties papildu dalībnieku, kuram veikt pārvērtības. Un es biju tas, kurš atdeva savu balsi tieši par Inetu. Viņai ir tikai nedaudz pāri 40, bet viņas sejā jau ir ļoti redzamas ar vecumu saistītas izmaiņas. Mēs viņai veiksim orgānus saudzējošu sejas liftinga operāciju, kā arī sejas augšējo un apakšējo plakstiņu ķirurģiju,” atklāj “Lipex” klīnikas plastiskais ķirurgs un medicīnas zinātņu doktors Eduards Jurševics.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu