Didrihsone atcērt tiem, kuri komentē viņas šauro dzīvokli: "Parādi, kur tu dzīvoji 23 gados!" (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/didrihsoonee, ekrānuzņēmums

Influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone TV3 šova "Gandriz ideālas vakariņas" viesus atteicās uzņemt savā dzīvesvietā, jo tā esot par šauru tik kuplam cilvēku lokam. Nu viņa sniegusi atbildi tiem, kuri satraucas par šaurību, kādā viņa dzīvo.

Didrihsone dienu pēc "Gandrīz ideālu vakariņu" sērijas vietnē "Instagram" dalījusies ar vairākiem video, kuros skaidro, kāpēc viņu nebūt nesatrauc šaurais mājoklis.

"Tie, kas satraucas par manu dzīvoklīti, es teikšu godīgi, es vispār neredzu jēgu savam dzīvoklim - 

mēs tur pārnakšņojam un paēdam.

Jo mēs visu laiku esam darbā. Man nav bijusi neviena diena četru gadu laikā, kad es esmu vienu dienu pavadījusi mājās. Vispār nav bijusi tāda diena! Ziniet, kad tu vienkārši pamodies un tev nekur nav jāskrien. Tāpēc mana vide ir mans darbs un, ja varētu es tur izklātu matracīti, tur mēs arī gulētu," klāsta Didrihsone.

Viņa uzsver: "Mums ir divistabu dzīvoklītis - raidījumā mūsu guļamistabu neparādīja, jo es to negribēju. Rādīju tikai viesistabu. Mums ir pietiekami viņš liels, un es arī neredzu tam jēgu."

Tāpat Didrihsone metusies virsū kritiķiem: "Visi gudrie, uzaiciniet mani uz savām rezidencēm, uz savām pilīm, un parādi, kur tu dzīvoji 23 gados!" 

Nobeigumā influencere uzsver, ka visas finanses iegulda sava apģērbu veikala attīstībā un dzīvesvietas iekārtošana patlaban nolikta otrajā plānā. 

Video: kā dzīvo Elīna Didrihsone

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu