"Balss maskā" atmaskots jau septītais dalībnieks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Vīksne

TV3 šova "Balss maskā" 25. oktobra raidījumā tika atmaskots jau septītais dalībnieks - Diskopele. 

Šova dalībnieki Zvirbulis, Nelabais, Lelle, Rīga, Diskopele un Lutausis septītajā raidījumā izpildīja savas “guilty pleasure” dziesmas jeb tās dziesmas, kuras patīk, bet, klausoties tās, jūtas neērti.

Raidījuma noslēgumā detektīvi nolēma atmaskot Diskopeli, kuras tēlā slēpās latviešu kantrī mūzikas izpildītāja Linita Mediņa, kura izpildīja grupas “A-Eiropa” deju hitu “Tuvumā tālumā”.

Jānis Šipkēvics bija pārliecināts, ka zem maksas slēpjas kantrī mūzikas izpildītāja Evija Sloka, Baiba Sipeniece-Gavare minēja, ka zem maskas slēpjas operdziedātāja Kristīne Opolais, taču Krivenchy bija pārliecināts, ka tā ir radiogeiša Ieva Adamss. Par sevi ļoti pārliecināta bija detektīve Samanta Tīna, kura, nešauboties ne mirkli, teica, ka zem maskas slēpjas Linita Mediņa.

“Es neatkāpšos no iepriekšējā raidījuma minējuma – man viss ir skaidrs,” pārliecinoši apgalvoja Samanta Tīna. “Ļoti daudziem jauniešiem vajadzētu pamācīties Diskopeles filigrānās kustības – sievišķību, līganumu, cik skaisti viņa sevi nes un prezentē, bauda acīm skatīties. Viņa uz skatuves izskatās kā astoņpadsmitgadīga meitene. Un maska viņai pavisam noteikti arī ir ļoti atbilstoša. Man pašai patīk deju mūzika, un, kā Diskopele minēja, viņai arī tā iet pie sirds. Turklāt mūzikas izvēle viņai ir bijusi ģeniāla, un arī “zaļie pirkstiņi” tikai apstiprināja manas aizdomas. Tā tiešām ir Linita!”

Arī detektīvs Jānis Šipkēvics atzina, ka Linitas dziesmu izvēle ir bijusi spēcīga: “Es tiešām labprāt baudīšu labo gaumi, kas nāca no Diskopeles šajā šovā. Un tevis dēļ vien bija vērts būt detektīvu panelī un atmaskot maskas!”

Detektīve Baiba Sipeniece-Gavare pauda sašutumu, jo bija pārliecināta, ka zem maskas slēpjas operdziedātāja: “Jums taču jāiet tālāk! Piemēram, uz operu Rīgā! Jūs mūs visu laiku vazājāt aiz deguna, šausmas!”

Pēc atmaskošanas Linita Mediņa, būdama samulsusi no detektīvu komplimentiem un komentāriem, atbildot uz jautājumu, kā bija uzstāties maskā, atbildēja kodolīgi: “Uzstāties Diskopeles maskā bija kā bruņu tērpā. To pat grūti iedomāties, kā tas tērps velk pie zemes!”

Foto: "Balss maskā" septītais raidījums

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu