"Caur ērkšķiem uz..." pamet citu dalībnieču nepieņemtā azartspēļu atkarīgā Sarmīte

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

STV Pirmā! sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz..." izbalsota jau otrā dalībniece. 

Apkopojot ekspertu viedokli, par labāko tika atzīta Kristīne, tomēr pirmo reizi projekta vēsturē pilnīgi visi dalībnieki saņēma īpašu atzinību par drosmi atklāties un mērķtiecību.

Iekšējā balsojumā šāda vienprātība vis nevaldīja – lai arī jau otro reizi visbiežāk tika nosaukts Sarmītes vārds, pārmetot viņai divkosību, spēlēšanu uz kamerām un komandas gara trūkumu, izskanēja arī viedokļi, ka mājās jādodas Markusam.

Apkopojot ekspertu un ņemot vērā arī dalībnieku viedokli, projektu šonedēļ pameta 29 gadus vecā Sarmīte no Skrundas, kura cieš no azartspēļu atkarības un psiholoģiskiem kompleksiem. Jaunā sieviete sapņo apprecēties un būt mīloša mamma, kā arī tikt galā ar atkarībām. To viņai vēlēja arī “Caur ērkšķiem uz...” eksperti, mudinot sievieti kļūt drosmīgākai un vairāk atvērties pasaulei un cilvēkiem.

Savukārt šova vadītājs Jānis Bukums atgādināja, ka projektā nav uzvarētāju vai zaudētāju – ieguvēji ir visi dalībnieki, kuri uzdrošinājušies spert tik drosmīgu soli, mainīties un dzīvē sasniegt jaunu kvalitāti.

Dalībnieku vidū valdošo saspringto gaisotni apliecināja arī fakts, ka Sarmīte, dodoties prom, pat nevēlējās atvadīties no pārējiem kolēģiem. “Lai viņas pašas tiek ar sevi galā, un tad es ari atvadīšos,” lakoniska bija izbalsotā “Ērkšķu” dalībniece.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu