Jauns seriāls hokeja faniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Lāču pilsēta"
"Lāču pilsēta" Foto: HBO

Nepacietīgi gaidot, kad būs iespēja atkal sekot iemīļotākajām hokeja komandām, HBO Nordic skatītājiem piedāvā iegrimt aizraujošā seriālā par hokeju, sapņiem, konfliktu un drosmi. "Lāču pilsēta" (Beartown) ir stāsts par to, kurš spēs piecelties un pateikt patiesību, zinot, ka neviens tam negribēs ticēt.

Zviedrijas piecu sēriju drāmas seriāls vēsta gan par cerībām, kas apvieno mazas pilsētiņas iedzīvotāju kopienu, gan par noslēpumiem, kas to grauj, un drosmi, kas nepieciešama, lai viens indivīds spētu aizstāvēt savu viedokli pat tad, kad visi mazās pilsētiņas iedzīvotāji ir pret viņu. Tas ir vēstījums arī par sekām mūsu veiktajām izvēlēm bērnu audzināšanā.  

"Lāču pilsēta"
"Lāču pilsēta" Foto: publicitātes/HBO

Tā kā Zviedrijas mazpilsētas junioru hokeja izlasei ir iespējas uzvarēt valsts čempionāta pusfinālā, vietējo iedzīvotāju sen nepiepildītie sapņi tagad gulstas uz dažu pusaudžu pleciem. Šī smagā nasta un tās radītais stress kļūst par katalizatoru neiedomājamam noziegumam, kas traumē jaunu meiteni un satricina visu pilsētu. Smagais noziegums pārbauda gan ģimeņu, gan pilsētiņas iedzīvotāju savstarpējo uzticību, padarot ikvienu par tiesnesi. Kā jau mazās pilsētiņās un ciešās kopienās, katram prātā jau ir radies kāds priekšstats, kā baismīgie notikumi ir norisinājušies.

Foto: Seriāls par hokeju "Lāču pilsēta".

Seriāla sižets balstīts dižpārdokļa romānā ar tādu pašu nosaukumu. To sarakstījis zviedru autors Frederiks Bekmens (Fredrik Backman). Seriāla režisors ir Pīters Grēnlunds (Peter Grönlund), scenārija autori ir Anderss Veidemans (Anders Weidemann), kurš ir arī scenārija autors Emmy balvai nominētajam zviedru seriālam "30 karstuma grādi februārī" (30 Degrees in February), Antonija Pīka (Antonia Pyk) un Linna Gotfridsone (Linn Gottfridsson).

Galvenajās lomās aktieri Olivers Dufakers (Oliver Dufåker), Oto Falgrens (Otto Falhgren), Miriama Ingrida (Miriam Ingrid) un citi.

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu