Spītējot Covid-19 draudiem, Magone ar bērniem dodas uz Angliju (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne Magone, spītējot koronavīrusa draudiem, ir apņēmības pilna doties uz Angliju satikt savu vecāko dēlu, turklāt līdzi ņemot arī jaunākās atvases.

Dzīvot šķirti no sava bērna mātes sirdij ir viens no smagākajiem izaicinājumiem. Ar šādām sajūtām ik dienu ir spiesta sadzīvot Magone, kuras vecākais dēls Roberts jau vairākus gadus dzīvo Anglijā kopā ar tēvu. Vēl vairāk – pasaulē valdošās sarežģītās situācijas, kā arī Magones un bijušā partnera savstarpējo nesaskaņu dēļ sieviete savu dēlu nav satikusi jau pusgadu. Bet mazo māsiņu - Magnoliju Latviju - lielais brālis Roberts tā arī vēl nav iepazinis.

Magnolija vēl ir pavisam maza, tāpēc Magone nav gatava viņu uz tik ilgu laiku atstāt, savukārt Raimonds ļoti vēlējies satikt brāli, tāpēc līdzi dosies arī viņš. Biļetes populārā dzejniece bija iegādājusies jau sen, taču pandēmijas dēļ lidojums vairākas reizes ticis pārcelts.

“Protams, cilvēki domās – tā Magone pavisam traka palikusi, ar abiem maziem bērniem lēkt uz Angliju, kur ir kovids un Londonas daļa ir praktiski ciet. Es vēl nezinu, kā tur viss būs un ies, bet man ir jābrauc, jo es saprotu, ka laiks mums nav par labu. Es neesmu bērnu redzējusi, un tās attiecības dziest!” savus apsvērumus skaidro Magone.

Lēmumu doties pie dēla tieši šobrīd pasteidzinājusi arī politiskā situācija: “Es sajūtu to, ka man ir pēdējais brīdis aizbraukt. Kamēr mainās Eiropas Savienības un britu “Breksita” likumi. Vienkārši man tās durvis būs ciet un es to bērnu vairs nekad neredzēšu. Varbūt arī tā. Ja tur viss ir ciet, tad ir ciet. Magone te – bet viņš tur.”

“Slavenības. Bez filtra” zvaigzne neslēpj, ka koronavīrusa draudi uztrauc arī viņu, taču uz šo jautājumu vairāk raugoties pēc principa – kam būs lemts notikt, tas notiks. “Risks jau arī tepatās – aiziešu uz pastu un kāds uzšķaudīs virsū. Notiks tā, kā tam ir lemts notikt. Ja man ir lemts saslimt, tad tas notiks tāpat – šoreiz vai pēc diviem mēnešiem. Arī Rīgā, vai kaut vai tepat Gulbenē, var vīrusu salasīt. Ir jāmācās maksimāli izsargāties,” spriež Magone.

Tāpat viņa bilst, ka pēc atgriešanās apņēmusies ievērot karantīnu un visas drošības prasības.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu