"Gora" vadītāja: Aizvērt durvis ir pēdējais, ko vēlamies darīt (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latgales vēstniecības "Gors" vadītāja Diāna Zirniņa piedalās preses konferencē, kurā informē par jaunākajām tendencēm kultūras patēriņā.
Latgales vēstniecības "Gors" vadītāja Diāna Zirniņa piedalās preses konferencē, kurā informē par jaunākajām tendencēm kultūras patēriņā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Līdz ar ārkārtējās situācijas ieviešanu un valdības lemto Latgales vēstniecība "Gors" turpina darbu ierobežotā apmērā, jo aizvērt durvis ir pēdējais, ko koncertzāle grib darīt, pauda "Gora" vadītāja Diāna Zirniņa.

Kopumā laikā no 9. novembra līdz 6. decembrim pārcelta 19 koncertzālē paredzēto pasākumu norise, iegādātās biļetes ir derīgas šo pasākumu apmeklējumam citā laikā, kas tiks izziņots atsevišķi. Gadījumā, ja pasākums tiks atcelts, nauda par iegādātajām biļetēm tiks atmaksāta.

"Aizvērt durvis apmeklētājiem, tas ir pēdējais, ko vēlamies darīt. Ir acīmredzams, ka, liedzot kultūras norises ilgākā laika posmā, tas negatīvi ietekmē cilvēku paradumus apmeklēt pasākumus, un ir jāiegulda liels darbs, lai apmeklētāji saprastu, ka iestāde atkal strādā,"

atzina Zirniņa.

Tāpēc "Gors" izmantošot visas dotās iespējas un, ievērojot atbilstošos drošības pasākumus, apmeklētājiem būs pieejama novembra sākumā atklātā mākslinieces Helēnas Svilānes-Kuzminas izstāde, kafejnīca "Zīds" piedāvās ēdienus un dzērienus ņemšanai līdzi, kā arī darbosies Informācijas centrs.

Tāpat "Gors" turpina piedāvāt iespēju attālināti noskatīties un noklausīties koncertzālē notikušos vairāk nekā 30 koncertus un uzvedumus - tie pieejami mājaslapā. Savukārt tuvākā mēneša nedēļas nogalēs, kā arī valsts, iestājoties tumsai, koncertzāles ēka staros un skanēs "uz āru".

"Gorā" iegādāti papildu dezinfekcijas līdzekļi, uzstādītas informatīvās zīmes, pielāgotas apmeklētāju plūsmas, sejas maskas sarūpētas kā darbiniekiem, tā arī klientiem. Novembrī veiktās klientu apkalpošanā un pasākumu nodrošināšanā iesaistīto darbinieku Covid-19 testēšanas rezultāti visiem darbiniekiem bijuši negatīvi.

Jau ziņots, ka Covid-19 ierobežošanai līdz 6. decembrim Latvijā izsludināta ārkārtējā situācija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu