Linda Mūrniece nomainījusi uzvārdu un komentē lēmumu apprecēties (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

11. novembrī uzņēmēja un kādreizējā iekšlietu ministre Linda Mūrniece mija gredzenus ar liepājnieku Agri Freibergu, kurš vēl pirms mēneša TV šovā meklēja otro pusīti. Nu jaunā sieva komentējusi abu lēmumu salaulāties.

Uzņēmēja, kura pēc kāzām sauksies Linda Mūrniece-Freiberga, vietnē "Facebook" publiskojusi ierakstu: "Pamosties un atklāt, ka esi apprecējusies, patiesībā ir diezgan laba sajūta. Gredzens zeltnesī gan nepierasti, bet drošības un piederības sajūtu piešķir.

Uz jautājumu - jūs esat traki? , varu no sirds atbildēt - pavisam noteikti. “Tāds tādu atrod” bija rakstīts uz mūsu krekliņiem, kad gājām sarakstīties.

3 minūšu ceremonija un vedējmāte pat apraudāties nepaspēja, lai gan brīdināja, ka tas noteikti notiks. 3 minūtes un Mūrniece kļuva par Mūrnieci-Freibergu. Tas mans senais uzvārds tomēr ir tik pielipis, ka neviens to vairs neatlipinās. Bet ar Freibergas uzvārdu nelepoties būtu nepareizi. Tā nu ir tieši tā. Mūrniece-Freiberga. (..) Tagad mēs - uz priekšu - ikdienā un kopīgos svētkos."

Ieraksta beigās viņa atzīst, ka ir laimīga un pateicas visiem par laba vēlējumiem. 

Pamosties un atklāt, ka esi apprecējusies, patiesībā ir diezgan laba sajūta. Gredzens zeltnesī gan nepierasti, bet...

Posted by Linda Mūrniece - Freiberga on Thursday, November 12, 2020
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11.11.2020 ??

A post shared by Linda (@linda_murniece) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu