"Kāda žurka paspēja inspekcijai uzrakstīt" - Kristīne Deimone nikna uz ziņotājiem ārkārtējās situācijas laikā (19)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Skropstu meistare Kristīne Deimone, kura vairākkārt nonākusi ziņu portālu virsrakstos, sociālajos tīklos paudusi niknumu uz cilvēkiem, kuri ziņojuši par viņas iespējamo darbību ierobežojumu laikā.

Saskaņā ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī no 9. novembra līdz 6. decembrim ir aizliegta dažādu skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšana, tostarp sejas un ķermeņa skaistumkopšanas pakalpojumi, lietojot fiziskās, fizikālās, ķīmiskās metodes.

Piektdien, 13. novembrī, skropstu meistare Kristīne Deimone vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar vairākiem video, kuros lika noprast, ka nav ievērojusi Ministru kabineta noteikumus. Deimone pastāstīja, ka kāda no viņas iespējamām sekotājām ir vērsusies pārraugošajā iestādē ar pretenzijām par viņas darbību. "Es zinu, ka tā vai tās personas man seko, un es gribu, lai arī jūs zināt, ka

mūsu vidū ir sievietes - žurkas.

Seko, komentē, aiz muguras vēl nodod... Man patīk nosaukt kādu pretīgu cilvēku par žurku. (..) Ziniet, kāpēc? Tāpēc, ka kāda žurka paspēja inspekcijai uzrakstīt, ka es turpinot savu darbību," sociālajos tīklos klāstīja Deimone.

Viņa asi vērsās pie trauksmes cēlāja: "Nagi niez? Di**a kasās? Kas tev ir? Domā kaut kā ieriebsi man? Kaut kas man notiks? Kaut kas man sliktāk būs? Nu nebūs! Man nav lietas, ar ko es netiktu galā. Tāpat kā tagad - viss ir lieliski, un būs lieliski!"

"Ziniet, ko man mācīja jau no bērnības? Lai kā tev cilvēks riebtos, nekad neaiztikt to, ar ko viņš pelna naudu savai ģimenei, ar ko viņš baro savus bērnus. Nekad neaiztikt tajā jomā!" - rezumēja Deimone.

Divas dienas vēlāk, 15. novembrī, Deimone pavēstīja, ka ir atcēlusi virkni pierakstu. "Es nezināju, kā tas ir atteikt pierakstus, jo

es līdz pēdējam tiešām cerēju, ka kaut kas tiešām mainīsies,

bet izskatās, ka tomēr nē. Ļoti daudzām meitenēm nācās atcelt pierakstus, tas ir šausmīgi nepatīkami!"

Video nobeigumā Deimone apsvēra domu piedāvāt savām klientēm iespēju tiešsaistē piedalīties viņas rīkotajā vebinārā vai apmācībās.

Foto: instagram/kdeimon

Saskaņā ar ārkārtējās situācijas izsludināšanu valstī no 2020.gada 9. novembra līdz 2020.gada 6. decembrim ir aizliegta šādu skaistumkopšanas pakalpojumu sniegšana:

  • manikīrs, pedikīrs;
  • skaistumkopšanas pakalpojumi, lietojot fiziskās, fizikālās, ķīmiskās metodes, piemēram, sejas un ķermeņa kopšanas pakalpojumi;
  • solārijs;
  • tetovēšana, skarifikācija;
  • permanentais grims, mikropigmentācija;
  • pīrsings;
  • publiskas lietošanas pirtis un peldbaseini (attiecas uz baseiniem labsajūtai un rekreācijai, nevis sportam).

Ir atļauta frizieru pakalpojumu sniegšana, ievērojot šādus nosacījumus:

  • pakalpojumu sniedz tikai pēc iepriekšēja pieraksta;
  • vienam apmeklētājam paredz vismaz 10 m2 no apmeklētājiem pieejamās telpu platības.

Veselības inspekcija vērš uzmanību, ka par skaistumkopšanas pakalpojumiem ir uzskatāmi visi tie pakalpojumi, kuru sniedzējiem ir jāpaziņo par savu darbības sākšanu Inspekcijai saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu