Ladybird pazušana: viņas vīrs un bērnu tēvs nāk klajā ar jaunu informāciju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

Jau vairāk nekā nedēļu ārzemēs tiek meklēta dziedātāja Ladybird (Tatjana Šihmuratova) ar saviem bērniem. Bērnu tēvs sociālajos tīklos nācis klajā ar jaunu informāciju pazušanas sakarā.

Atgādinām, ka sociālajā vietnē "Instagram" 11. novembrī tika izveidots profils, kurā ievietotas Ladybird un viņas bērnu fotogrāfijas, kā arī aicinājums palīdzēt noskaidrot viņu atrašanās vietu. 

Visticamāk, šo profilu izveidojis bērnu tēvs Maikls Larsens, kurš meklēšanā iesaistījis policiju. Arī Larsena tuvinieki sociālajos tīklos aicina: "Sonomas apgabala draugi, lūdzu, palīdziet mums atrast mūsu brāļameitu un brāļadēlu. Iespējams, atrodas Santarosas apkārtnē un ātri pārvietojas. Viņu māte ir viņus nolaupījusi."

Kamēr daudzi iesaistījušies meklēšanā, tikpat daudzi ir neizpratnē - kā bērni var būt pazuduši, ja atrodas kopā ar māti?

Uz šiem komentāriem atbildējis profila izveidotājs, rakstot: "Skumji, ka cilvēki meklēs vainīgos, nevis palīdzēs meklēt bērnus. Tāpat skumji, ka vīrieti neuzskata par primāro apgādnieku. Meklēšanā ir iesaistīta policija. Bērnu aizbildniecībai ir tiesas rīkojums, un svarīgs faktors šeit ir garīgās veselības problēmas."

Pati Ladybird sociālajos tīklos izvairās no publicitātes. 

Atgādinām, ka dziedātāja pameta Latviju 2008. gadā. Dzīvodama Anglijā, viņa 2017. gadā Maiklam dāvāja dēlu, bet gadu vēlāk, atrodoties Honkongā, pasaulē nāca abu meita.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu