Ļaudis sadusmo slavena dziedātāja, kura mīļi pozē ar tītaru, bet pēc tam putnu izcep

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pirms dažām nedēļām dziedātāja un aktrise Demija Lovato apmeklēja lauksaimniecības dzīvnieku patversmi Kalifornijā, kur iemūžināja sevi fotogrāfijā ar tītaru. Vēlāk, Pateicības dienas noskaņās, aktrise publicēja fotogrāfiju ar tītara cepeti, izpelnoties pamatīgu nosodījumu no fanu puses.

Kalifornijas lauksaimniecības dzīvnieku patversme ir lielākā un efektīvākā lauksaimniecības dzīvnieku glābšanas un aizsardzības organizācija ASV.

26. novembrī, kad tiek svinēta Pateicības diena, Kalifornijas patversme savā "Instagram" profilā publicēja foto ar Demiju Lovato un citām slavenībām, kuru vēstījums ir, ka tītari un citi dzīvnieki ir jāadoptē, nevis jāēd. Zem publikācijas bija pievienota statistika par tītaru nokaušanu. 

Kadrā Lovato mīļi apskāvusi tītaru.

Nav zināms, vai bija plānots izmantot foto ar dziedātāju patversmes "Instagram" profilā, jo vēlāk aktrise dalījās ar diezgan pretrunīgu attēlu. Lovato svētku dienā publicēja tītara cepeša fotogrāfiju, ko pati pagatavoja un, visticamāk, vēlāk arī notiesāja, kas fanos izraisīja klaju sašutumu.

Daudzi bija neizpratnē par abu fotogrāfiju vēstījumu. Citi uzsvēra, ka, iespējams, apēstais tītars ir tas pats, kas redzams attēlā.

Foto: instagram/ddlovato

Kāds no "Instagram" lietotājiem komentēja: "Nemēģinu kontrolēt, ko viņa ēd, taču viņai/viņas sabiedrisko attiecību komandai vajadzētu sekot līdzi, ar ko saistās viņas tēls.

Ja nevarat/nevēlaties būt vegāns, fotografēšanās patversmē, kas saistās ar vegāniem, varētu šķist izlikšanās."

"Viņai nevajadzētu būt šajā lapā," rakstīja kāds neapmierināts patversmes sekotājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu