"Tarakāni tavā galvā. Stāsti par vīriešiem"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Zane Zusta
Zane Zusta Foto: publicitātes

Tikko apgādā "Zvaigzne ABC" iznākusī grāmata "Tarakāni tavā galvā. Stāsti par vīriešiem" ir loģisks turpinājums rakstnieces Zanes Zustas pirmajam dižpārdoklim - "Tarakāni manā galvā. Stāsti par sievietēm", kas klajā nāca tieši pirms diviem gadiem un tapa sadarbībā ar psihoterapeiti Diānu Zandi.

Tāpat kā pirmajā grāmatā, arī šoreiz saglabāta lasītājam interesantā forma -  stāsti, kurā centrālais varonis sastopas ar dzīves sarežģījumiem, nepareiziem uzvedības modeļiem vai dziļi iesakņojošiem stereotipiem un vēstules, kuras ar īpašu vērību un iedziļināšanos sagatavojis psihoterapeits un grāmatas līdzautors Gatis Līdums.

Gatis Līdums un Zane Zusta
Gatis Līdums un Zane Zusta Foto: publicitātes

"Manuprāt, šie stāsti ir daudz citādāki nekā sieviešu - daudzslāņaināki, jo droši vien tieši tādus redzu vīriešus. Sarežģītus. Un tāpēc interesantus! Man bija ļoti aizraujoši sadarboties ar psihoterapeitu Gati Līdumu, kurš pie katra varoņa vēršas draudzīgā, čomiskā vīru sarunā un ar šīs grāmatas palīdzību, sievietes to likumīgā kārtā drīkst noklausīties. Tas negadās bieži! Arī vīriešiem ir problēmas un viņi tās risina, izrunā ar kādu un meklē jaunus, veselīgākus virzienus turpmākajiem dzīves soļiem," par kopdarbu pie grāmatas atklāj grāmatas autore Zane Zusta. Grāmata jau guvusi lasītāju atsaucību – to lasījuši un  iesaka daudzi pazīstami cilvēki.

“Šī grāmata padara gaišāku ceļu uz saprašanu un nepazušanu. Vislabāk patika stāsts “Nakts ēnu režija,”” atzīst Sanda Dejus, radio un TV ētera personība.

“Pašam esot vīrietim, tātad insaideram, man bija ļoti interesanti uz stāstos skarto problemātiku palūkoties it kā no malas,”

saka Andrejs Ēķis, režisors un producents.

“Labākais ir tas, ka katram stāstam ir turpinājums. Lai viss nešķistu kā vienkārša vīriešu aprunāšana, grāmatā ir VIŅŠ. Psihoterapeits Gatis Līdums ar savām trāpīgajām vēstulēm katram stāsta varonim ļauj uz izlasīto paskatīties vēl no cita skatpunkta,” atzīst Agnese Drunka, radio un TV personība.

"Tarakāni tavā galvā. Stāsti par vīriešiem"
"Tarakāni tavā galvā. Stāsti par vīriešiem" Foto: @zvaigzneabc

Zane Zusta ir žurnāliste un rakstniece - populāro bērnu grāmatu par pūcīti Ucipuci autore, kas izdota arī Ķīnā, Lietuvā un Maķedonijā, bet pērn tika izdots viņas psiholoģiskais romāns "Aiz durvīm". Gatis Līdums ir psihoterapeits, sertificēts psihoterapijas speciālists un supervizors, grāmatas "Dievs spogulī" autors.

Pieejama arī e-grāmata.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu