"Netflix" neplāno likt brīdinājumus par to, ka seriāls "The Crown" ir fikcija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Crown"
"The Crown" Foto: kadrs no se

Video straumēšanas vietnes "Netflix" pārstāvji izplatījuši paziņojumu, ka neplāno brīdināt savus skatītājus par to, ka dažas ainas ilgi gaidītā karaliskā seriāla "The Crown" ceturtajā sezonā ir fikcija. 

Reaģējot uz britu valdības pārstāvja Olivera Daudena (Oliver Dowden) kritiku, "Netflix" raksta, ka seriāls vienmēr ir bijis pozicionēts kā drāma. 

"Mums nav nekādu plānu un vajadzības likt kādu brīdiinājumu pirms seriāla," teikts paziņojumā.

Atgādinām, ka seriāla ceturtajā sezonā liels akcents likts uz prinča Čārlza (Josh O’Connor) romānu ar Diānu (Emma Corrin), viņu toksisko laulību septiņdesmito gadu beigās un astoņdesmitajos. Atgādinām, ka 1981. gadā princis Čārlzs un Diāna apprecējās, taču laulība nebija veiksmīga un pāris izšķīrās. Pēc laulībām Diāna kļuva par Velsas princesi. 

Daudzi, tajā skaitā pašai karaliskajai ģimenei tuvu stāvoši cilvēki, kritizējuši seriālu, saucot to par izdomājumu, un aicinot pirms katras sērijas brīdināt skatītājus, ka seriāls ir fikcija. 

"Es satraucos, ka jaunākā paaudze, kas nav piedzīvojusi seriālā atspoguļotos vēsturiskos notikumus, var sajaukt faktus ar fikciju," izteicies Daudens. "Netflix brīnišķīgi ir radījuši fiktīvu stāstu... pirms seriāla sākuma ir jābūt skaidrām norādēm par to."

Savukārt "Netflix" apgalvo, ka vienmēr ir pozicionējuši seriālu "The Crown" kā drāmu. 

"Mums ir pārliecība, ka mūsu skatītāji saprot, ka tā ir fikcija, kas lielā mērā balstīta vēsturiskos notikumos,"  teikts straumēšanas giganta paziņojumā.

Princis Čārlzs un Diāna
Princis Čārlzs un Diāna Foto: kadrs no seriāla

Atgādinām, ka karalienes Elizabetes II lomā trešajā un ceturtajā sezonā redzam godalgoto britu aktrisi Olīviju Kolmenu (Olivia Colman), savukārt divās pirmajās - Klēru Foju (Claire Foy).

Seriāla ceturtās sezonas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu