Šovu zvaigznei Magonei uzradies pielūdzējs; nākas skaidroties ar vīru

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā Magone atklāj, ka viņai ir uzradies pielūdzējs no Amatas puses, kurš nemitīgi sūta ziņas un, neņemot vērā to, ka Magone jau ir vīrs un bērni, sola viņu precēt. 

Nezinot, kā šo situāciju atrisināt, Magone vēršas pie vīra un lūdz padomu – kā labāk rīkoties pret neatlaidīgā mīlnieka jūtu apliecinājumiem. Taču cerētās sapratnes un atbalsta vietā, no vīra viņa saņems vien dusmas un aicinājumu pašai izvēlēties – turpināt saraksti, vai kvēlo fanu nobloķēt.

“Ja gribi bloķē, ja gribi – saraksties, ja gribi mīli un tiecies. Tu vari darīt, ko gribi – mēs esam pieauguši cilvēki. Ja es tev esmu Dieva dots vīrs, tad viņu bloķē vai ignorē, vai arī pasūti tālāk. Ko es varu izdarīt?” skarbs ir Žanis.

Magone gan neslēpj vilšanos par šādu reakciju, sakot: “Es ar savu sirdi uz paplātes nāku sūdzēt bēdu, ka man neliek mieru tāds un šitāds kaut ko gribētājs, bet viņš gandrīz izšķirties aizskrēja, ka es pie viņa nākot ar tādām lietām. Pie kā man iet? Es tak tikai padomu prasu.” 

Viņa piebilst, ka no vīra gaidījusi pavisam citu atbildi - apliecinājumu, ka viņa vīram ir pati mīļākā un striktu mudinājumu pasūtīt pielūdzēju trīs mājas tālāk. “Bet viņš gandrīz uzd**sa, ka es stulba un ar stulbām lietām nāku pie viņa un tādas lietas prasu,” pārsteigta ir Magone.

Sarunas laikā atklājies, ka arī Žanis pa kluso “čatojot” ar citām sievietēm, par ko Magone nemaz iepriekš nav zinājusi. Un arī šī ziņa Magonei gluži neiet pie sirds: “Es uzskatu – vienalga kas vai kā, ir jāpasaka otram. Nu i kas, ka stulbas īsziņas – paņirdzam kopā, izdzēšam viņas un – forši! Mums ir sava intīma darīšana tai brīdī un mēs viens otram ticam, uzticamies. A tā – es pa kluso zem spilvena, tu pa kluso ar saviem večiem tiec galā," atklāta ir Magone. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu