Sedokova jauno dziesmu velta Timmam; videoklipā redzami intīmi kadri no abu kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijā populārā dziedātāja Anna Sedokova izdevusi jaunu dziesmu, kuru veltīja savam vīram, latviešu basketbolistam Jānim Timmam, abiem rādot savu laimi arī dziesmas videoklipā.

Dziesmā ar nosaukumu "Piesaistīta tev" Sedokova dzied par to, cik ļoti mīl Timmu, kā arī atklāj, ka nekad nespētu tā justies ar kādu citu. 

"Video vajadzēja būt tieši tādam. Bez glancēta stāsta un ar manu varoni. Ar labāko no cilvēkiem. Manējo... Es iepazīstinu jūs ar gandrīz dokumentālu videoklipu dziesmai "Piesaistīta tev" ar mūsu aizkustinošākajiem kāzu kadriem. Jo es gribu pateikt, ka šajā dzīvē vienmēr ir cerība. Un neviens nesaka, ka viss būs ideāli. Jā, patiesībā tas vienmēr ir grūti. Tie ir kritieni, šaubas, drāma, sāpes un dažreiz asaras. Bet, ja tas ir pa īstam, ja jums ir jābūt kopā, jūs noteikti būsiet. Ejiet roku rokā šo dzīves ceļu," par jauno skaņdarbu izsakās Sedokova. 

Viņa piebilst, ka vairs nevēlas videoklipos apskauties ar svešiem vīriešiem, tā vietā rādot netēlotu mīlestību ar latviešu basketbolistu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu