Ko sociālajos tīklos publisko par savu bērnu nolaupīšanu apcietinātā Ladybird?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja Ladybird (īstajā vārdā Tatjana Šihmuratova), kura decembra sākumā tika apcietināta par savu bērnu nolaupīšanu, jau vairākus gadus izvairās no publicitātes un visu šo laiku sociālajos tīklos viņas profils bija privāts. Nu Ladybird atgriezusies "Instagram", un tā saturs atklāj par viņas dzīvi jaunus faktus.

Iepriekš vēstījām, ka Ladybird vīrs un bērnu tēvs Maikls Larsens 11. novembrī sociālajos tīklos nāca klajā ar paziņojumu: "Lūdzu, palīdziet atrast manus divus pazudušos bērnus. Raians un Annika Larseni. Pēdējoreiz redzēti Forestvillā, Kalifornijā. Pēdējoreiz redzēti kopā ar Tatjanu. Atlīdzība par drošu atgādāšanu mājās."

Savukārt 28. novembrī bērnu tēvs apgalvoja, ka šī ir kļuvusi par krimināllietu. "Ir izdota tiesas pavēle, kurā teikts, ka bērnu aizbildnis ir tēvs. Tas nozīmē, ka objektīvs tiesnesis izdeva rīkojumu pamatota iemesla dēļ. Šis ir par drošu bērnu atgriešanu mājās, neko vairāk," apgalvoja bērnu tēvs.

8. decembrī žurnālā "Kas Jauns?" bija lasāma intervija ar Ladybird, kurā viņa atklāja, ka nedēļu atradās apcietinājumā par savu bērnu nolaupīšanu. Tāpat viņa stāstīja, ka abi bērni atstāti tēva apgādībā. 

Nu, apskatot Ladybird sociālajos tīklus, redzams, ka 5. decembrī viņa dalījās ar fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar abiem bērniem. Uz kādas sekotājas komentāru "forši redzēt, ka viss kārtībā", Ladybird atbildēja: "Viss būs kārtībā."

Savukārt 14. decembrī dziedātāja publiskoja fotogrāfijas, kurās redzami viņas meita un dēls pie ziedu krūma un apraksts: "Nevaru sagaidīt, kad satikšu jūs! Tu esi mans mazais, gudrais cepumiņš. Es tevi tik ļoti mīlu!"

Dziedātājas "Instagram" profilā pārsvarā redzamas fotogrāfijas, kurās viņa ir kopā ar bērniem, parādot sevi kā ļoti mīlošu mammu. Vairākos kadros parādās arī viņas vīrs un bērnu tēvs. 

Tāpat dziedātāja dalās ar fotogrāfijām no ceļojumiem, koncertu apmeklējumiem un burziņiem kopā ar draugiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu