Ar Covid-19 inficējušies vairāki Latvijas Televīzijas darbinieki. LTV komentē situāciju (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/ramona.salmina, LETA /TVNET kolāža

Latvijas Televīzijas laika ziņu vadītāja Ramona Salmiņa nupat sociālajos tīklos pavēstīja, ka inficējusies ar Covid-19. Kā pavēstīja LTV komunikācijas speciāliste Krista Luīze Priedīte, Covid-19 pozitīvi ir arī citi darbinieki. 

"Šobrīd ar Covid-19 inficēti četri Latvijas Televīzijas darbinieki. Ņemot vērā uzņēmuma proaktīvo rīcību vīrusa izplatības ierobežošanā, mums ir pamats domāt, ka

darbinieki nav inficējušies LTV telpās, vīrusu nav nodevuši viens otram un inficēšanās notikusi citos veidos.

Kolēģi, kuri uzskatāmi par kontaktpersonām, nekavējoties devušies pašizolācijā," atklāja Priedīte.

Viņa turpina: "Televīzijas darbs nav būtiski traucēts un situācija tiek kontrolēta, tomēr, tāpat kā jebkuram uzņēmumam, arī Latvijas Televīzijai esošā situācija liek operatīvi reaģēt un pārplānot darbu, lai nodrošinātu tā saucamos burbuļus un mazinātu jebkādus riskus televīzijas darbiniekiem un arī viesiem. Tāpat darbiniekiem, kuru darba specifika to pieļauj, nodrošinām iespēju strādāt attālināti, lai mazinātu cilvēku satikšanos LTV ēkā."

"Latvijas Televīzija aicina visus ievērot valstī noteiktos ierobežojumus, jo tikai tā - visi kopā atbildīgi izturoties pret savu un savu līdzcilvēku veselību - varēsim tikt pāri šai krīzei," norādīja Priedīte.

Atgādinām, ka Salmiņa par savu inficēšanos pavēstīja 13. decembrī, neatklājot iespējamo inficēšanās vietu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu