Video ⟩ Jānis Šipkēvics pirmo reizi izsakās par savu vārdu un asociāciju ar tēvu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

360TV šovā “Pasaki to skaļi” viesojās tēvs un dēls - Radio SWH boss Jānis Šipkēvics un grupas "Instrumenti" mūziķis Jānis Šipkēvics juniors. 

Šipkēvics juniors, veltot siltus vārdus savam tētim, akcentēja kādu būtisku iezīmi, kas abus vieno, – identisks vārds un uzvārds.

Raidījumā Šipkēvics juniors atklāti sacīja, ka bijuši brīži, kad vēlējies, lai viņu tik ļoti neasociē ar tēva personību, tomēr viņš ir lepns un pateicīgs nest tik skanīgu vārdu un uzvārdu: “Esmu ļoti priecīgs un pateicīgs un ar godu cenšos nest tavu vārdu un uzvārdu tālāk.

Ir brīži, kad es vēlētos, lai mani sauc Pēteris Peldbaseins,

bet diemžēl vai par laimi man ir pavisam īpaša privilēģija un arī atbildības nasta. To esmu apzinājies tikai dzīves laikā. Tas ir bijis ļoti foršs ceļš līdz šim, un es ceru ka tas ir tikai ceļa viducītis. Mēs kopā nesam šo vārdu un uzvārdu, un tālāk mūsu pēcteči pēc mūsu piemēra un, iespējams, kādas līdzības to darīs tālāk. Tā ir tā brīnišķīgā sajūta, kad šis Šipkēvicu gēns turpinās.”

Interesanti, ka Jānis Šipkēvics juniors ir pirmais, kurš lauzis ģimenes tradīciju un savam dēlam devis nevis Jāņa, bet Kristapa vārdu. Tiesa, “Pasaki to skaļi” studijā ne bez humora viņš steidza atgādināt, ka “dēli mēdzot vairoties” un iespējams, ka viņa "septītais dēls būs Jānis”. Vairāk - video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu