"Ārsti sacīja, ka stāvoklis ir smags, bet ne bezcerīgs": LR2 ētera personības Ivonnas Markelovas dzīves pēdējās dienas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Ivonna Markelova
Ivonna Markelova Foto: Latvijas radio

28. decembrī pēkšņi un pāragri, 41 gada vecumā, mūžībā devās "Latvijas Radio 2" moderatore Ivonna Markelova. Viņas dzīvesbiedrs atminas Ivonnas dzīves pēdējo dienu notikumus.

Izdevumam "Privātā Dzīve" Ivonnas vīrs Modris atklāj, ka sievietei palicis slikti 18. decembrī - esot saķērusi galvu un nokritusi bezsamaņā, vien paspējot iekliegties, ka sāp galva un lai saucot ātro palīdzību. 

Mediķi esot 20 minūtes cīnījušies, lai atgrieztu Ivonnu pie dzīvības un tas esot izdevies. Slimnīcā Ivonnai tika veikta dzīvību glābjoša operācija un līdz pat 20. decembrim viņa tika noturēta mākslīgajā komā.

Taču nedēļu vēlāk galvā esot sākusies tūska. "Ārsti sacīja, ka stāvoklis ir smags, bet ne bezcerīgs..." - nosaka Modris, tomēr 28. decembrī Ivonna devās mūžībā.

Ivonnas nāves slēdzienā norādīts – aneirismas ruptūra jeb asinsvadu plīsums galvas smadzenēs.

Atgādinām, ka "Latvijas Radio 2" kolektīvam Ivonna Markelova pievienojās 1999. gadā, kad konkursā par "Rīta programmas" vadītājas vietu 53 cilvēku konkurencē tika atzīta par piemērotāko.

"Vairāk nekā divdesmit gadu laikā Ivonna ir veidojusi un vadījusi dažādus "Latvijas Radio 2" raidījumus, allaž saglabājot optimismu, pozitīvismu, bijusi enerģijas pārpilna, ar ko iedvesmoja arī savus kolēģus un klausītājus," teikts Latvijas radio publicētajā ziņā.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu